Miért nem tölt a laptopom? Csatlakoztatva, nem töltődik.
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az a problémám, hogy ma kaptam meg az új Samsung laptopomat,de nem tudom az akkumulátort feltölteni.
Maga a gép látja az aksit, a jobb alsó sarokban ha rákattintok a töltőre kiírja: 83% áll rendelkezésre.(csatlakoztatva, nem töltődik).
Előre is köszönöm a normális válaszokat!
2012. máj. 25. 16:48
1/8 flr. válasza:
amelyik konektorba bedugtad biztos működik?nem lazult meg a töltő?az adapterbe jól csatlakoznak a kábelek?
2/8 A kérdező kommentje:
Mindent többször ellenőriztem és jónak kéne lennie! Nem értem miért nem tölt..:( Pedig még 1 napos sincs a gép. Ráadásul megbízható boltból vettük(Euronics)
2012. máj. 25. 16:56
3/8 A kérdező kommentje:
Úgyörültem,hogy végre megkapom a laptopot és erre most bosszankodnom kell :(
2012. máj. 25. 16:59
4/8 flr. válasza:
de végülis akkor tölti csak nem 100%ra?
amúgy akkor valszeg az aksi hibája lesz.
amúgy bárhol előfordulhat gyártásihiba.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem tölt.Mikor megkaptam a laptopot és bekapcsoltam már akkor is 83%-on volt, kb. már 1 órája be van dugva a konnektorba de semmit nem töltött. Azt írja kia gép,hogy csatlakoztatva,nem töltődik. Tehát érzékeli de mégsem tölti..:(
2012. máj. 25. 17:08
6/8 anonim válasza:
Valószínűleg sérült az egyik cellája az aksinak, vissza kell vinni, kicserélik
7/8 A kérdező kommentje:
Ebben az esetben szervízhez is lehet vinni? nem muszáj visszavinni a boltba(csak mert azt mondták,hogy 3 napon belül kicserélik a boltban a meghibásodott alkatrészt.) De ugye ha nem oda akarom vinni, akkor van lehetőség arra is,hogy én aszervízbe vigyem?Ott is kicserélik? előre is köszönöm a választ
2012. máj. 25. 19:57
8/8 anonim válasza:
Van olyan, hogy 72 órás csere. Ketten vidd vissza a boltba, de a laptoppal együtt, mert az is lehet, hogy annak a tápja is rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!