HD7870 vélemény? (nem Tahitis)
Figyelt kérdés
A mai játékokhoz elég 1366x768-ra?
Egy FSP HEXA 400 legalább rövid ideig elbírja?
Athlon 2 x4 640-el a két sorral fentebbi felbontáson Crysis 3/BF4/BF3/COD:Ghosts játékokban (Singleplayr-Multiplayer) ki tudom majd használni legalább 80%-ig?
Köszönöm a válaszokat.(Zöld meg az értelmes válaszokra)
2014. febr. 19. 16:11
11/15 A kérdező kommentje:
Na, még várok válaszokat, eddig megy minden válaszra zöld,és hát ULTRA-n akarok játszani, nem kérdés. Ilyen VGA-val ilyen pici felbontáson, a VGA megszégyenítése lenne az alacsony grafika :D
Tudom hogy CPU limitem lesz, később upgrade FX-8120-ra(ezt támogatja a lapom, nem tudok mit tenni :()
2014. febr. 19. 16:45
13/15 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel. Az FX már fogja elég szépen adni a kártyának. Arra a felbontásra bőven erős. Az FX-el meg főleg az lesz az említett játékokat vinni fogja a gép (nekem sokkal gyengébb a processzorom és a ghosts-ot meg a BF3-at vittem ultrán hasonló felbontáson egy HD 6870-el. Egyébként tudom mit érzel, ultra vagy semmi :D
14/15 A kérdező kommentje:
Évek óta minimum grafon játszok, kibírom. De ilyen videókártyával ilyen felbontáson már táncsak nem fogok minimum grafon cod2-zni.
2014. febr. 19. 19:20
15/15 anonim válasza:
Ez is igaz. Régebben én is alacsonyon játszottam sok dolgot, csak úgy vagyok vele ha már viszi magason is akkor miért ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!