Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ti mit tudtok arról hogy...

Ti mit tudtok arról hogy hamarosan befejezi az AMD az AM3+ cpu foglaltra gyártást?

Figyelt kérdés
2014. febr. 18. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Sztem idén még fog gyártani AM3+ procikat, de új modellek nem várhatók. Készlet is még lesz utána egy darabig szóval szerintem még egy ideig élni fog a platform...kérdés, hogy lesz-e utódja. 22nm-en el tudnék képzelni majd egy magas órajelű termékcsaládot, akár majd AM4 foglalatra DDR4 memóriákkal, de hivatalosan nincs szó semmi ilyenről (az idei roadmap-on biztosan semmi)...de jó lenne, ha nem csak két modulos APU-k lennének az AMD jövőképében...
2014. febr. 18. 21:00
 2/7 A kérdező kommentje:
Akkor már nem éri meg AM3+-os alaplapot venni mert nem tudod a procit fejleszteni?
2014. febr. 18. 21:03
 3/7 anonim ***** válasza:
Nos egy FX 9590-es proci talán még 2-3 hónapig kitudja elégíteni az igényeidet. Szerintem.
2014. febr. 18. 21:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha ha évekre veszel gépet, akkor bármelyik platformmal előfordulhat, hogy nem tudod fejleszteni vagy jobban megéri újra mozdulni. Sztem a felhasználók többségének még évekig elég lehet akár egy FX-6300 vagy pláne egy FX-8320, szóval nyugodtan bele lehet ugrani. Mikorra ezek a procik már nagyon kevesek lesznek és megérnek a cserére, addigra már úgyis új szabványok lesznek a piacon (pl DDR4-es platformok).
2014. febr. 18. 22:16
 5/7 A kérdező kommentje:
De én évekig fullon szeretnék játszani! Ezért szeretném később fejleszteni!
2014. febr. 19. 12:51
 6/7 anonim ***** válasza:
Ahhoz leginkább a videokártyát kell majd cserélgetni...
2014. febr. 19. 14:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha megnézel egy egy CPU tesztet, akkor a játékoknál látszik, hogy minél magasabb a felbontás/beáálítás annál kevésbé számít a CPU. Másfél éve egy Prohardveres tesztben egy HD7970 kártya mellett maxos beállításokkal nem nagyon volt különbség már egy APu és egy i7 között sem (persze alacsonyabb beállításokkal már előbújt a difi). Szóval ha valaki az aktuális gémekkel akar maxon nyomulni, az lenginkább videokarira fektessen be. Az FX procik 6 és 8 magját meg ma sem lehet kihasználni, így a jövőben az is jól jöhet, ha az akkori játékok ezt igényelni fogják.
2014. febr. 19. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!