Mindannyian tuggyuk hogy hamarosan érkezik a- battlefield 4 szerintetek indulni fog ezen a konfign?
Figyelt kérdés
asus p5b alaplap -2x2800 proci-3g ram-1g-128bit video2013. aug. 9. 10:00
1/6 Rasta Joint válasza:
Mindannyian TUDJUK, hogy még nem ismert a BF4 hivatalos gépigénye, szóval nem lehet megmondani. Főleg hogy nem adtál pontos adatokat a gépről, így pláne nem lehet, még saccolni se.
2/6 anonim válasza:
*tudjuk
Oprendszer nélkül aligha fog elindulni.
3/6 anonim válasza:
Köztudott, hogy a Battlefield 4 telepítésnél először egy teszt segítségével ellenőrzi a helyesírásod és ha nincs olyan állapotban az íraskészséged akkor 2 hétre letiltja a sorozatszámot, így nem tudod feltelepíteni.
Amúgy egy processzor típus meg egy videokártya típus jó lenne, nekem otthon egy 5 GHz-es Intel Pentium 3-am van, meg 3 giga SD ramom :) szóval típust légyszíves és akkor körülbelül el tudjuk dönteni, hogy elfutna e.
4/6 anonim válasza:
Tuggyuk? Te még nem vagy elég érett az ilyen játékokhoz. Nem véletlenül van rajta a borítón, hogy milyen kortól ajánlott. Ha betöltötted legalább a 16-ot, akkor én kérek elnézést. Ez esetben tanulj meg helyesen írni!
5/6 A kérdező kommentje:
8 vagyok de ezen a konfigon a crisis 3 megy közép bealitással
2013. aug. 9. 18:20
6/6 Rasta Joint válasza:
Menj aludni, nem kell kamuzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!