Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehet, hogy a routernak annyi?

Lehet, hogy a routernak annyi?

Figyelt kérdés

Nos pár hete kezdődött, hogy a netem akadozni és lassulni kezdett. Böngészéskor lassan töltenek be az oldalak, de legtöbbször be se töltenek. 2 böngészővel próbáltam Mozilla, Chrome ugyanaz a probléma. Mikor a Bittorrentel töltök le ott ott látszik inkább, hogy jön le 600 kb-al és aztán le csökken 20-200 kb-ig hirtelen és vissza kapaszkodik 600-ig.

Felhívtam 2-szer is az Internet szolgáltatót (Invitel) de ők azt mondják nem náluk van a probléma.

Aztán a neten megkerestem a routerem, hogy kell beállítani manuálisan és be is állítottam, begyorsult minden, de 1 óra után megint lelassult.

Szóval nem tudom, a gépemet is újra telepítettem ez miatt.

A routerem ZTE ZXV10 W300B.

Nekem ez ADSL-net 5 mg-os

#internet #böngésző #router #modem #lelassult internet
2014. febr. 15. 13:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem lehet a torrent lassítja be? Az beszokta?

Esetleg huzd le a routert és csinálja gépedről direkt internet kapcsolatot és ugy teszteld. Ha a routerrel nemmegy, simán viszont igen akkor a routert RESETELD le és állítsd be újra.

5 milligrammos neted van?

2014. febr. 15. 13:40
 2/7 anonim ***** válasza:

"Nekem ez ADSL-net 5 mg-os"

Mivan???...

[link]

2014. febr. 15. 14:22
 3/7 A kérdező kommentje:
bocsi 5 megás és ez egy telefon kábelen jön be ami a routerba megy nem tudom közvetlenül a gépbe csatlakoztatni
2014. febr. 15. 15:46
 4/7 A kérdező kommentje:
és a torrent program kivan kapcsolva és a gépemen és a laptopon is ugyanaz a probléma
2014. febr. 15. 15:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Mekkora a sebességed tesztprogrammal mérve?

[link]

Próbáld meg a modem-router-nek a 4-es LAN csatlakozójába tenni a számítógépből jövő LAN kábelt. Úgy milyen?

http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__1..

2014. febr. 15. 16:10
 6/7 A kérdező kommentje:
Teszt programmal mérve 5.38 normális érték. Eddig nem volt gond nettel. Ki próbáltam a 4- csatlakozót, de ugyanazt csinálja először minden oké aztán lelassul ugyanúgy, hosszú ideig tölt az oldal és vagy be hozza vagy, nem. Kábelen és Wifin is ez a helyzet.
2014. febr. 16. 01:21
 7/7 A kérdező kommentje:
mobilnetem is van de azzal semmi probléma, így én azt gondolom nem a gépekkel van probléma, hanem a reouterral.
2014. febr. 16. 01:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!