Miért ugyan annyi az FPS bármilyen beállítás mellett COD2 multiba?
Figyelt kérdés
Sziasztok lenne egy olyan problémám hogy az , miért van hogy bármilyen beállítás mellett 92-3 fps, ha a legkisebb felbontásra teszem , mindent kikcsapcsolok textúrákat is leveszem akkor is 92-3 és ha minden felteszek amit csak lehet a legjobbra akkor is annyi...kicsit azért ezt furcsálom mert nem értem miért lehet ez :S2014. jan. 2. 12:33
2/13 papagenou válasza:
s mond már el, hova kell neked több fps 92-nél? :D
3/13 A kérdező kommentje:
hát zavar mert volt egy időszak mikor 200 felett volt és mostanába már csak ennyi.. és azért furcsálom , hogy mi történhetett vele :D
2014. jan. 2. 12:38
4/13 anonim válasza:
Mert kéccászötwen efpéestől jobb gémer leszel.
6/13 A kérdező kommentje:
de nem erről van szó .... csak hogy még is többnek kéne lenni ha leveszem az élsimítást meg mindent a felbontást is..és hogy milehet a probléma mikor régebben több volt és hogy most mért lett ennyi.. ez lenne a kérdésem , nem az hogy én ennyi meg annyit fpst szeretnék mert hatalmas gamer vagyok stb...csak hátha kiderülne mitől lehet ennyi pusztán a kérdésem.. :)
2014. jan. 2. 12:43
7/13 A kérdező kommentje:
mert 220 felett :DD ez tetszett :))
2014. jan. 2. 12:43
8/13 anonim válasza:
Második, a CoD motorja elég trehányul van megírva, sokat tud számítani benne az fps (gyorsabb futás, nagyobb ugrás, stb). Ha vaki megtanulja kihasználni, elég nagy előnyt jelent. Gyakorlatilag legális csalás.
9/13 A kérdező kommentje:
ez így van! :)
2014. jan. 2. 12:46
10/13 anonim válasza:
Szerintem fps limit lehet különben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!