Van egy Ati Radeon Shappire HD3650 512 Mb GDDR3 128 bit-es AGP videókártyám. Működik, annyi hibával hogy illesztőszoftvert nem enged betölteni. Nem tudom mi lehet a baj oka?
Nos, AGP kártyához anno direkt AGP-s Catalyst kellett, amit akkoriban pont a Sapphire oldaláról lehetett legfrisebbet leszedni. Volt ugyan külön AGP patch, de az macerás volt anno. Keress direkt AGP-s Catalystot hozzá szerintem.
Ettől függetlenül NEM láthatja 8MB-os kártyának, nekem volt hibás GF 9400GT, amit az esetek harmadában nem ismert fel a Windows, de akkor is 512MB-os sztandard VGA-nak látta, driver nélkűl is!
Viszont lehetett anno hamis GF és radeon kártyákat kapni, amiket SiS és más hasonló magas röptű 8-16MB-os "izékből" hamisítottak a ruszkik.
Itt a hivatalos utolsó AGP támogatású driver.
Egyébként a felrakását nehezítheti ha ...
1. Az alaplapi chipset driver nincs fent vagy nem friss! Mondjuk anélkül eleve X-Aktás az IDE, SATA, AGP és PCI eszközök kezelése.
2. Ha olyan chipset van az alaplapon, ami NEM működik együtt a radeon Rialto AGP-PCI-Express átalakítóval.
3. Ha a lapon NEM AGP van, hanem mondjuk pl. AsRock féle "AGI", ,mert az egy PCI-E-ből AGP-re alakított izé, ami egyből össze akad a kártyán lévő AGP-ről PCI-E-re fordító Rialto-val.
Ezt írja ki ha telepítem a saját telepítő lemezéről.
z is lehet,hogy bezavarná egy másik Ati driver..... !?Egy pillanat és linkelem a képet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!