Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Ez a Processzor elég lenne a...

Ostrom100 kérdése:

Ez a Processzor elég lenne a Call of Duty Ghosts-hoz? Kép a leírásban.

Figyelt kérdés
Kép: [link]

2014. febr. 14. 16:46
1 2 3 4 5 6
 51/55 A kérdező kommentje:
Nahát akkor már a seggem se tudja hogy mit vegyek.
2014. febr. 15. 13:43
 52/55 anonim ***** válasza:
#30 komment!!
2014. febr. 15. 13:50
 53/55 anonim ***** válasza:

Először is elnézést hogy én kistudású ember beleszólok a dolgokba.

DE....

ELSŐ:Amit az 50#-ik ember válaszolt hogy a "PENTINUM IRODAI GÉPEKBE VALÓ", oké elsismerem nem pont a legjobbak, DE nekem van egy régebbi DDR2es gépem amiben egy Intel Pentium D 3,40 GHz-es 2 magos proci van.

Nem a legjobb de mégis a CoD6, Cod7-et stabil 60 FPS-el viszi MAX beállítással. (mellette egy Gigabyte GTS 250 van, meg 2GB 1600 MHz-es Geil RAM.)

Tehát nem nagyon értek egyet azzal hogy a Pentium irodákba való.

FŐLEG a "G"-sek.

----------------------------------------------------------

Na de a kérdezőnek is mennyen a válasz.

Én is a 30#-id válaszban lévő összeállítást támogatom.

ugyanis Intelben igaz csak 14000 forint és hozza a játszhatósági szintet, de azért ha már azt mondta hogy szán rá 140K forintot akkor az a gép megéri és az a normális szintet hozza legalább.(Már nem azért írom mert itt oktatni akarlak, és ne vedd sértésnek.)

Nem mellékesen szólva hogy a másik gépem (előbb említett) amikor össze lett rakva az volt 105K forint.

Szóval ha jobban meggondolod leesik hogy példának okádék:

-vagy összeraksz egy AMD-s gépet pl 150K-ért,

-míg egy ugyan olyan teljesítményt hozó Inteles gépet kb 200K-ért.

(ugyan ez van most is velem meg haveromal.)

==========================================================

Amit haverom rak össze gépet az lesz neki 80000 forint KB.

Míg amit én szeretnék összerakni az lesz nekem 130K MINIMUM.(de az enyém erősebb is lesz)

==========================================================

(NEM KÉREM AZ OLYAN VISSZASZÓLÁSOKAT AMIK A GÉPEIM VAGY A KIS TÖRTÉNETET SZIDJA!ÉN CSAK ELMONDTAM MI A TÉNYÁLLÁSOM, VÉLEMÉNYEM.)

És hogy a kérdező el tudja végre dönteni milyen gépet vegyen ERŐSEN támogatom a 30#-ik válaszban az összeállítást!

Köszöntem a figyelmet!

2014. febr. 16. 14:38
 54/55 anonim ***** válasza:
Kedves Ádám. Nekem is van egy Intel Pentium D 950-esem, ami egy nagyon rossz processzor, hihetetlen, hogy, amit te leírsz az igaz legyen. Két magos, de olyan, mintha 2 db. Cedar Mill Pentium 4-es lenne "összedrótozva". Ne állítsunk valótlant, a Pentium D már akkor rossz volt mikor megjelent, mivel netburst technológiát használt, ami leáldozóban volt és 2006. elején jelent meg. Plusz ne keverjük össze, hogy akkoriban a Pentium volt a csúcs, most meg a Celeron után a leggyengébb eresztése az Intelnek. Celeron, Pentium, Core i3, i5 és i7 így jönnek erő sorrendben. Kérdező még mindig AMD Athlon II X4 760k higgy nekem!
2014. febr. 16. 22:00
 55/55 anonim ***** válasza:

Mindegy nem akarok én itt semmit se bizonygatni, de azért akkor sem igaz hogy irodákba való mert használható, igaz nem pont a régiek a használhatók hanem a "G"-ek.

De ne ezen menjen a vita, főleg itt a kérdés alatt.

És igen, ahogy mondja a kedves 54#-ik válaszoló, az AMD Athlon II X4 760-at vedd meg!

2014. febr. 16. 22:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!