Ostrom100 kérdése:
Ez a Processzor elég lenne a Call of Duty Ghosts-hoz? Kép a leírásban.
2014. febr. 14. 16:46
41/55 A kérdező kommentje:
Egyáltalán mi a baj az AMD-vel?
2014. febr. 15. 11:51
42/55 anonim válasza:
Az Athalon II 4x 760k erősebb mint a pentinum. A pentinum is jó... irodai gépekbe.
43/55 A kérdező kommentje:
én az Athlon mellett vagyok mert
1.Olcsó
2.4magos
3.3.8ghz es
2014. febr. 15. 11:56
45/55 anonim válasza:
Ha van egy kis eszed kérdező akkor felmész a PROHARDVER és megkérded,hogy melyik éri meg jobban? Az a fos FM2+ es vagy a Haswell. Ha a pentium irodai gépbe való és lehet vele Battlefield 4 el multizni akkor minek az AMD drága fos prociai. A # 43 egy bohóc.
46/55 anonim válasza:
Kérdező ha most nem is a 2 mag hamarosan kevés lesz. Most is épp hogy elég. 33%-os te inkompetens b@lfasz huzz innen, és ne ajánlgass szart. Egyébként nem vagyok amd fan, i7 4770k-m van, csak a tényeket közlöm.
47/55 anonim válasza:
Kérdező még így sem olcsó az Athalon II 4x 760k ha azt a tuningképtelen gyenge olcsó lapot választod amit az a tudatlan # 29 kétszer is ajánlott.
48/55 anonim válasza:
A pentinum viszont semennyire nem tuningolható! Kérdező ne legyél olyan hulye mint a 33%-os. Az Athalon jobb!!!
49/55 anonim válasza:
Mert a Pentiumot nem is kell tuningolni úgy jó ahogy van azért is fogyaszt csak 53 wattot. Legyél olyan okos mit a # 48 válaszoló. Nézd már meg milyen gépet állított össze. Hozzáértése a béka seggét súrolja.
50/55 anonim válasza:
Mégis többet értek hozzá mint te. A PENTINUM IRODAI GÉPEKBE VALÓ!!! Kérdező, 30-as válasz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!