Egy új gépet szeretnék venni, de nem nagyon van ötletem, tudnátok segíteni? Többi lent.
Figyelt kérdés
A keret 155k lenne , a processzort meg majd tuningolni szeretném , (még mielött megkérdeznétek tudom hogy hogy kell.) minden kellene.2014. febr. 14. 15:15
1/10 anonim válasza:
Egy másik emberhez intézett válaszom:
Processzor: amd fx 4130
Videokártya: nvidia gforce 630
8gb ram
ezekhez kompatibilis alaplap, és minimum 1tb winchester
Na, nekem ilyen gépem van, bocsi, hogy pontosan nem írok le mindent, de nincs sok időm, és hát a kevés jobb, mint a semmi. Nézz utána a hiányos dolgoknak. Ez kb 150 000, de lehet, hogy az alatt van. Amikor én vettem, vagyis fél éve, akkor kb ennyi volt.
Na ha ezt a processzort tuningolod, akkor ez szépen fog menni. Ugye ez 3.8 ghz.
2/10 anonim válasza:
ilyen gép amit írtak, 50k ér.
Asus M5A97 r2.0
fx 6300 proci
xfx pro 550
1tb wd sata3
és egy hd 7850-70 ha kijön, hanem inkább fm2+os alaplapra építs egy x4 760k-t és meg egy jobb kártyát mellé, r9 270xet.
3/10 anonim válasza:
egy sharkon waya gépházat meg találsz ami tetszik.
4/10 anonim válasza:
és ramot meg 4 giga 1600 mhz hyperx blue, majd később meg 4 gigát veszel.
5/10 A kérdező kommentje:
első válaszírónak írom : ha még nem szúrta ki volna a szemed akkor leírom megent hogy 155k ami tudod mit jelent? 155.000 ft .
2014. febr. 14. 17:45
6/10 A kérdező kommentje:
geforce 630 most komolyan , egy amd fx proci mellé??
ez marhaság.
2014. febr. 14. 17:47
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
Első vagyok. Bocs, ha hülyeséget írtam, én egy informatikussal beszéltem meg, hogy milyen kell, eredetileg athlon lett volna, de egy probléma miatt fx kerülr a gépben. Na most: a gép jó: 16 000 000 poligonnal dolgozok a Zbrushban és a 3ds max-ban egyszerre, emellett csomó program van megnyitva. Ezen kívül van, amikor egyszerre használom a Zbrush-t, a 3ds max-ot, a Mudboxot, vagy még az Auto Cad-et. Tehát: nem értem, hogy mi a baj az összeállítással, azon az 5 ezresen meg ne akadj ki.
9/10 anonim válasza:
1. Veled az a baj, hogy olyan VGA-át irtál, ami aránytalanul gyenge ehez a CPU-hoz. A GT630 Filmezésre netezésre tök jó. de játszani nem :D.
10/10 anonim válasza:
Ja, ok. Hát akkor engem nagyon rászedtek. Nem szoktam játszani, úgyhogy akkor bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!