MA telepítettem a tatám gépét és nincs hangja ha leszeden az eredeti oldaláról a drivert és elindítom az asussetup. Exe-t ezt írja ki: Does not support this operating System: WNT_5.1P?
Figyelt kérdés
Már próbáltam több driver-el is de nem jutottam semmire! asus p5vd2-mx az alaplapom neve! KÖszönöm elöre is! Nagyon Fontos lenne!2014. febr. 12. 20:37
1/7 A kérdező kommentje:
jaah és xp van rajta (32bit-es)
2014. febr. 12. 20:38
2/7 anonim válasza:
Akkor szedd le a xp 32 hang drivert.
3/7 A kérdező kommentje:
a programok telepítése és törlésénél? és utána hogyan tovább?
2014. febr. 12. 20:42
4/7 A kérdező kommentje:
realtek high definition vagy a soundmax-ot töröljem? vagy hogy és mit?
2014. febr. 12. 20:43
5/7 A kérdező kommentje:
de már azt is leszedtem de nincs hangja!
2014. febr. 12. 20:44
6/7 anonim válasza:
Nem úgy szedd le :) Hanem a gyártó oldaláról szedd le, a hangkártya gyártójának az oldaláról a megfelelő drivert.
7/7 A kérdező kommentje:
Nash sikerult azt ne kerdezzetek hogy hogy csak letoroltem mindent ami telepitve volt a hangkartyaval utana meg ujbol telepitettem egy masik driverrel! :)
2014. febr. 16. 15:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!