Hibakód: 0x00000e9 ez miért van?
Windows 8-at használok tökéletesen működik ,csak 3napja nem akar rendesen bootolni. lehajtottam és amikor felhajtottam a képernyőt akkor nem akart elindulni a lapopom és azóta néha elindul néha nem és ezeket a hibákat írja :
hibakód: 0x00000e9
itt van pár kép :
OMG! 67 és fél nap üzemidő mellet 44 hibás szektor, és 3 gyenge!
Ne dobáld szegény notebookot, és ne üsd!
ja és most menj egy PC boltba és vegyél bele új 2,5 -ös HDD -t, de a legjobb ha SSD -t veszel, az fizikai behatásokra nem megy tönkre.
nem vírus vagy loader a gondod, és teszi elérhetetlenné a rendszer fájlt, meghajtót, hanem a merevlemez károsodása külső fizikai behatástól.
Pedig nagyon vigyázok rá nem szoktam ütni mert elég jó kis gép ,csak a munkahelyemen lehajtottam mert ott volt a kolegám és én elmentem 1 órára és mire vissza mentem és felhajtottam nem akart elindulni,szólok a fönökömnek,hogy nézze vissza a kamerát mert van kamera az irodában ,na mindegy .köszönöm a válaszokat nagyon sokat segítettetek.
Egyébként nem indul el a gép első indításra csak felpörög nagyon a ventillátor és utánna csak pár indulás után indul el.
Szerinted még meddig tudom így használni a gépet?
Sajnos nincs garancia.találtam egy üzletet ami bevizsgálja ingyenesen ma elviszem és írok ha van fejlemény.
Köszönöm a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!