Hibakód: 0x00000e9 ez miért van?
Windows 8-at használok tökéletesen működik ,csak 3napja nem akar rendesen bootolni. lehajtottam és amikor felhajtottam a képernyőt akkor nem akart elindulni a lapopom és azóta néha elindul néha nem és ezeket a hibákat írja :
hibakód: 0x00000e9
itt van pár kép :
De miért csinál ilyet a gépem?
csináltam már teljes formázást nem segített ,csináltam 8.1 frissítést nem segített.
valami ötlet?
újra kell telepíteni az EREDETI Windows lemezéről.
Ezt vírus okozza, ami loaderben van benne.
csináltam egy gyáribeállítást ami törölt mindent a gépről és vissza állt egy csupasz windows 8.
használtam : Advanced System Care-t és Nod 32 7-es verzióját amit rendszeresen ellenőrzött ,igaz,hogy az Advanced System Care talált olyan Malware hibákat és biztonsági lyukakat amit a nod 32 nem talált meg.
A gyári beállítás és a 8,1-re frissítés miért nem volt neki elég?
Windows 8 Loader vírust csempész a gépedbe, ezzel alhiteti hogy aktiválva van.
DE a windows 8, már háttérben végez el frissítést, kérdés és tudtod nélkül,
ilyenkor a loader és frissítés össze akadhat, és akkor eredménye a fent linkelt kékképernyő.
Ezért van folyton új loaderje, hogy az ilyeneket kiküszöböljék a hackerek mert nem akarnak zombi hálózat nélkül maradni.
Ezek a windowsos problémák :D
Futtass egy memtestet. A beépített Windows memóriaellenőrző is jó. Utána tegyél fel egy Hard Disk Sentinelt, nézd meg a SMART adatok közt van-e valami, ami nem jó.
Igen volt olyan is,hogy létre akart hozni magától egy partíciót aminek az x jelet adta.most megpróbálom amiket írtatok gyorsan ellenőrzöm és teszek fel képeket is mert nem nagyon értek ezekhez a programokhoz.
köszönöm,hogy segítettek örülük,hogy van kivel megbeszélnem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!