Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hibakód: 0x00000e9 ez miért van?

Hibakód: 0x00000e9 ez miért van?

Figyelt kérdés

Windows 8-at használok tökéletesen működik ,csak 3napja nem akar rendesen bootolni. lehajtottam és amikor felhajtottam a képernyőt akkor nem akart elindulni a lapopom és azóta néha elindul néha nem és ezeket a hibákat írja :

hibakód: 0x00000e9

itt van pár kép :

[link]

[link]

2014. febr. 12. 10:30
1 2
 1/15 linkids ***** válasza:
2014. febr. 12. 10:50
 2/15 A kérdező kommentje:

De miért csinál ilyet a gépem?

csináltam már teljes formázást nem segített ,csináltam 8.1 frissítést nem segített.

valami ötlet?

2014. febr. 12. 11:02
 3/15 anonim ***** válasza:

újra kell telepíteni az EREDETI Windows lemezéről.

Ezt vírus okozza, ami loaderben van benne.

2014. febr. 12. 11:07
 4/15 A kérdező kommentje:

csináltam egy gyáribeállítást ami törölt mindent a gépről és vissza állt egy csupasz windows 8.

használtam : Advanced System Care-t és Nod 32 7-es verzióját amit rendszeresen ellenőrzött ,igaz,hogy az Advanced System Care talált olyan Malware hibákat és biztonsági lyukakat amit a nod 32 nem talált meg.

A gyári beállítás és a 8,1-re frissítés miért nem volt neki elég?

2014. febr. 12. 11:12
 5/15 Csxeba ***** válasza:
Ha nem eredeti a windowsod és loadert használsz, akkor sajnos az egyik hátulütő, hogy backdoort nyitsz a rendszeredre. Ezen felül a hivatalos patch-eket sem tudod felrakni, így ilyen hibák jönni fognak. A drivereknek is utánanéznék a helyedben, különös tekintettel a VGA-ra. Ha az nem oldja meg, akkor lehet, hogy merevlemez driver.
2014. febr. 12. 11:15
 6/15 A kérdező kommentje:
egy samsung np300e5c-ről van szó,a vga-t tegnap frissítettem.Egyébként 5hónapja használok ncor-ról töltött winwows 8-at amire azt írja a gépem,hogy a windows aktiválva van.Advanced system care mindíg volt használva a kémprogramok ellen ,igaz hogy talált de azpkat mindíg tisztítottam és törölte a gép
2014. febr. 12. 11:22
 7/15 anonim ***** válasza:

Windows 8 Loader vírust csempész a gépedbe, ezzel alhiteti hogy aktiválva van.

DE a windows 8, már háttérben végez el frissítést, kérdés és tudtod nélkül,

ilyenkor a loader és frissítés össze akadhat, és akkor eredménye a fent linkelt kékképernyő.

Ezért van folyton új loaderje, hogy az ilyeneket kiküszöböljék a hackerek mert nem akarnak zombi hálózat nélkül maradni.

2014. febr. 12. 11:26
 8/15 Csxeba ***** válasza:

Ezek a windowsos problémák :D

Futtass egy memtestet. A beépített Windows memóriaellenőrző is jó. Utána tegyél fel egy Hard Disk Sentinelt, nézd meg a SMART adatok közt van-e valami, ami nem jó.

2014. febr. 12. 11:26
 9/15 A kérdező kommentje:

Igen volt olyan is,hogy létre akart hozni magától egy partíciót aminek az x jelet adta.most megpróbálom amiket írtatok gyorsan ellenőrzöm és teszek fel képeket is mert nem nagyon értek ezekhez a programokhoz.

köszönöm,hogy segítettek örülük,hogy van kivel megbeszélnem .

2014. febr. 12. 11:32
 10/15 A kérdező kommentje:

Itt van pár kép a hd sentinelről ,én nem értek hozzá ránéznétek kérlek van e benne hiba ?

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2014. febr. 12. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!