Számítógép fejlesztés, SataII-ről SataIII-ra, érdemes?
A jelenlegi alaplapom csak sataII-es csatlakozású, a gyakorlatban érezhető lenne a rendszer gyorsulása, ha váltok SataII-ről III-ra?
Érdemes új alaplapot, procit, memóriát vennem? A jelenlegi konfigom: alaplap Asus P5gd1 Pro, sima P4-es proci, SataIII-as 120-as ssd, 1,5Gb DDR1, Be-Quiet 450w táp, HD4550 VGA.
Ha váltanék, akkor tudnátok ajánlani, olyan processzort, ami jó teljesítményű de energiatakarékos. Olvastam már ilyen prociról, de az egy PR. cikk volt, nemtudom, hogy a gyakorlatban hogyan üzemel.
Azért aktuális a kérdés, mert a monitorom átkerül egy másik gépbe és szeretnék egy 3D-s monitort venni, 3D-s tartalmakat vinne a mostani gépem, ha nem milyen gép ajánlott hozzá?
Tudom, hogy elavult a gépem, de nem szoktam játszani, így nem eddig nem láttam szükségesnek a váltást. De már most a netes tartalmak is lassan mennek, pl. firefox 18mp alatt töltődik be a kattintástól(pedig ssd van benne), flash-es oldalak, videók is akadozva indulnak.
Vagy érdemes lenne a meglévő alaplapba, egy újabb processzort venni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!