3hónapos Lenovo notebook winyó kondiciója csak 70%. Garanciában érdemes visszavinni?
Figyelt kérdés
3hónapos Lenovo G505 nemrég feltettem a HD Sentinel progit,csak ugy a felügyelet miatt.Elöször azt hittem rosszul látok ugyanis teljesítmény 100% kondició 70%. Müködési idő 24nap. A gépet oprendszer nélkül vettem,én tettem rá Win7-et az összes drivert a gyári honlapról szedtem le.
Igaz annyira nem érezni a gépen hogy csak 70%-os a kondiciója,de ha már 3hónap alatt enyi akkor mi lesz 1év mulva? Szerintetek érdemes visszavinni javítatni? Foglalkoznának vele,vagy elhajtanának?
2014. febr. 9. 21:53
1/3 anonim válasza:
nem fogják cserélni, nagy az esély rá hogy elhajtanak ezzel a problémával.
2/3 A kérdező kommentje:
Ettől féltem én is....
Föleg hogy a winyó nem javitható csak csere,na meg ha jól tudom magyarországon nem is szervizelik csak a lengyeleknél szóval jópár hétig lennék laptop nélkül majd visszakapnám ugyan azt :(
2014. febr. 9. 22:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!