Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Érdemes HP 650 notebook-ot venni?

Érdemes HP 650 notebook-ot venni?

Figyelt kérdés
Most a t-home-nál akciós a gép, nekem csak filmezésre, meg netezésre kellene. Nem értek hozzá ezért kérdezem tőletek. 80000 Ft-ért adják. Köszi a válaszokat.
2012. szept. 20. 11:09
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Egyrészt nagyon gyenge, 80 ezret sem ér, másrészt laptopot nem szabad szolgáltatónál venni.
2012. szept. 20. 11:23
 2/5 A kérdező kommentje:
Miért? És te milyen laptopot ajánlanál 100 ezer FT alatt? Tényleg csak alapdolgokra kellene.
2012. szept. 20. 11:28
 3/5 Golan Trevize ***** válasza:
HP-ból különben is csak a business class (jelenleg EliteBook) sorozatból szabad választani, a többi elég gyatra minőség.
2012. szept. 20. 11:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Most épp nincs jó 100 alatti akció, de szokott lenni. Nemrég egy i3-as Asust árultak, ha jól emlékszem 94-ért, most 130 körül vesztegetik. De alapvetően az Acereket és a Lenovokat nézegesd, ha nincs ilyen őrült nagy akció, akkor csak azok érik meg.
2012. szept. 20. 11:33
 5/5 anonim ***** válasza:
41%
Érdekes amiket mondtok :D Látszik, hogy nem olyat kommentel akinek ilyen laptopja van...Nekem ilyenem van és én is 80ezerért vettem. 1,8 as proci, 2 gb ram, 500 gb merevlemez patika állapot 3 éve nyúzom napi szinten szinte reggeltől estig megy többször egész éjjel de eddig semmi gond nem volt vele!!! Megbízható, nem fog cserben hagyni, nekem bevált ajánlani tudom !!!
2015. dec. 27. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!