Érdemes HP 650 notebook-ot venni?
Figyelt kérdés
Most a t-home-nál akciós a gép, nekem csak filmezésre, meg netezésre kellene. Nem értek hozzá ezért kérdezem tőletek. 80000 Ft-ért adják. Köszi a válaszokat.2012. szept. 20. 11:09
1/5 anonim válasza:
Egyrészt nagyon gyenge, 80 ezret sem ér, másrészt laptopot nem szabad szolgáltatónál venni.
2/5 A kérdező kommentje:
Miért? És te milyen laptopot ajánlanál 100 ezer FT alatt? Tényleg csak alapdolgokra kellene.
2012. szept. 20. 11:28
3/5 Golan Trevize válasza:
HP-ból különben is csak a business class (jelenleg EliteBook) sorozatból szabad választani, a többi elég gyatra minőség.
4/5 anonim válasza:
Most épp nincs jó 100 alatti akció, de szokott lenni. Nemrég egy i3-as Asust árultak, ha jól emlékszem 94-ért, most 130 körül vesztegetik. De alapvetően az Acereket és a Lenovokat nézegesd, ha nincs ilyen őrült nagy akció, akkor csak azok érik meg.
5/5 anonim válasza:
Érdekes amiket mondtok :D Látszik, hogy nem olyat kommentel akinek ilyen laptopja van...Nekem ilyenem van és én is 80ezerért vettem. 1,8 as proci, 2 gb ram, 500 gb merevlemez patika állapot 3 éve nyúzom napi szinten szinte reggeltől estig megy többször egész éjjel de eddig semmi gond nem volt vele!!! Megbízható, nem fog cserben hagyni, nekem bevált ajánlani tudom !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!