Elek14 kérdése:
Notebook választás előtt állok. Max 14"-os gép kellene, lényeges, hogy jó videókártyája legyen (videóvágáshoz) és i5, i7 es procija legyen. Tudtok ajánlani valami jót? Illetve amiket írtam azok jó gépek? Max 270- a keretem.
Figyelt kérdés
[link] Dell Vostro ez nagyon tetszik....
[link] ez is nagyon bejönne, csak nem tudom jók az Acer gépek?
#notebook #videokártya #gép #vásár #videóvágás #Intel Core i5 #grafika #Dell Vostro 3350 #Acer aspire timeline M5
2012. szept. 19. 22:48
1/3 anonim válasza:
Én a Timeline-t választanám!
Már a második Acer gépem van és hibátlan, az elsőt 5 év után adtam el hibátlanul 2 hónapja.
2/3 anonim válasza:
Én az acert ki sem állhatom! Mint ahogy a HP-t sem szeretem( mert rengeteg hardver hiba van velük...)
Most vettem egy Dell vostro 3460-ast.Ma érkezett meg. Szóval szerintem tudod mire gondolok :
3/3 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!