Milyen winchester t vegyek?
Figyelt kérdés
Erről mit gondoltok? [link]
Fontos dolgok ne legyen hangos,legalább 2 év garancia,legyen megbízható. Igazából ezen lenne az op rendszer is meg adattárolás is. Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!
2014. febr. 9. 17:18
1/7 anonim válasza:
A WD jó, nekem is EZRX-es van csak 2 TB-os. Halk, nem melegszik nagyon. Az hogy meddig fog menni senki nem tudja. Bármelyik márka mehet 2 hétig vagy 10 évig is...
2/7 A kérdező kommentje:
amúgy gyorsabb a black széria de láttam teszteket ahol nem csak program volt hanem rendes másolások és ugyanott volt mint a green... a veloraptor vagy nem is tudom mi a neve 10000 et forog azt hiszem az volt látványosan jobb. meg még az sshd.
2014. febr. 9. 17:25
3/7 anonim válasza:
Ne greent vegyél mert lassú. Vagy segate barracudát, vagy wd bluet vegyél.
4/7 anonim válasza:
A Black sem gyorsabb, ezt a sebessége is mutatja. 10ezres gyorsabb, de hamar melegszik, jobban kell hűteni, ezért jobban igénybe van véve és annyival viszont nem gyorsabb. Az SSD meg jóval drágább és jóval kisebb is. Azt csak oprendszer alá érdemes venni, de akkor is kell egy vinyó...
Az SSHD egy hibrid megoldás, mint a crossfire a VGA-nál. Én az ilyenben nem hiszek...
5/7 A kérdező kommentje:
én így tesztek alapján nem úgy láttam hogy lényegesen lassabb lenne. a barracuda tényleg gyors de csak 1 év garancia hát nem gyözött meg... ha valaki sebességre megy akkor ssd ott nagy a különbség. amúgy már csak szerencse kérdése hogy meddig jó mi?
2014. febr. 9. 17:34
6/7 anonim válasza:
így van. A többi csak szerencse kérdése.
Egyébként a gyártó szerint a magasztalt barracuda sebessége 125 MB/sec, míg a "lenézett" green-é 150 MB/sec...
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
2014. febr. 9. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!