Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Hdd - nem érzékeli a gép. Miért?

Hdd - nem érzékeli a gép. Miért?

Figyelt kérdés
A gép ment.... Egy kihalás után már nem. Előtte 2x csinált már ilyet de végül beindult. Most nem adja magát =D ....... Az alaplap érzékeli de bootolni nem bootol róla.... És ha winfost telepitenék rá ott se látom.... Másik gép se látja ezt a vinyót.... A másik gép vinyójáról viszont megy a gépem kábelek is jók. Mindent teszteltem és a vinyó lehet a ludas..... Vettem is egy újat de az is ugyan ezt produkálja.... Most komolyan ilyen szerencsétlen vagyok hogy kifogtam egy hibás új vinyót?????? Felporognek észleli is őket de semmi..... Bezzeg a másik két vinyó meg hibátlan amivel teszteltem másik gépből.... Ez a két fos meg a másik gépben is szar.

2014. febr. 8. 17:34
 1/2 anonim ***** válasza:
ha másik gépben is ezt csinálja az új is, vissza a feladónak ahol vetted! (72 órás csere!)
2014. febr. 8. 17:46
 2/2 A kérdező kommentje:
ja ott is ezt produkálja... úgyhogy hétfőn viszem vissza a boltba :D ..... 1 terrás hitachi fos.... elleneztem de csak hajtotta hogy jóaz jóaz :D egy FOS
2014. febr. 8. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!