Miért nem érzékeli a gépem az új Winchesteremet?
Felülről kompatibilis a SATA 3 a 2-vel.
Az eszközkezelőben sem látszik? Sokan amúgy ott nézik be, hogy a 0 km -es új vinyón nincs fájlrendszer, és partíció se. Ebből következik, hogy ne jelenik meg a sajtárgépben és betűjelet sem kap.
El kell indítani a Windows lemezkezelőjét, partíciót kell létrehozni, majd formázni kell.
köszönöm szépen a válaszokat (:
@ P.O.C.: sikerült az amit írtál, ott particiót létrehoztam, csak annyit kérdeznék h ott h kell leformázni? (bocsi hülye kérdésért :( )
tegnap akkor létrehoztam rajta 2 particiót (egy 200 gigásat és egy 1,6 terásat [a winyóm 1,86 terás, nemtom a maradék 140 gigával mi van... :D]) aztán a régi vinyómról rátelepítettem az új winyóm 200 gigás particiójára a win7-et, DE mikor el akartam indítani úgy h csak az új winyó volt rádugva (persze miután az első 200 gigás particióra rátelepítettem a win7-et) az alaplapra, és elindítottam a gépet, azt írta ki, hogy BOOTMGR file hiányzik.
Kérdezném h mit tegyek? Az a baj talán h csak particionáltam? illetve, lehet olyat hogy a régi vinyón levő win7-ről átmásolom a bootmgr file-t az új vinyóm win7ére? (a 2 win7 ugyanaz)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!