Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AZ igaz hogy az AMD processzor...

AZ igaz hogy az AMD processzorok jobban ki sülnek mint az Inteles processzorok?

Figyelt kérdés
Intel processzorom van és szeretnék áttérni AMD-re és hogy igaz-e ez a kisüléses téma? Amúgy játékra használnám!

2014. febr. 5. 16:18
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Amúgy meg azért veszek ilyen processzort, mert ami most van alaplap abba csak Intel processzor megy bele, AMD nem! Szóval most vennem kell alaplapot procira hűtőt és ugye a processzort! Kb. 80 000 Ft van rá, de még kell új tp is meg winchester! De most csak a processzort veszem meg meg a hűtőt! Amúgy itt vannak a linkek mit veszek!, ha van ötlet hogy ahelyett mást vegyek, akkor jöhetnek!

ALAPLAP:

[link]

TÁPEGYSÉG:

[link]

PROCESSZOR:

[link]

2014. febr. 6. 19:04
 12/23 A kérdező kommentje:

Bocsi és a HŰTŐ:

[link]

2014. febr. 6. 19:05
 13/23 A kérdező kommentje:

De szerintem a TÁP kevés lesz úgy hogy arra még áldozok pár ezret szóval olyan 75000 van az egész bulira! Még egyszer mondom hogy játékra használnám!

Még egyszer köszi a segítségeket és a tanácsokat!

2014. febr. 6. 19:09
 14/23 anonim ***** válasza:
Ha már játék, akkor jobb befektetés lehet egy FX-6300, hiszen 8 szálat nem nagyon pörgetnek meg a játékok. Így több jut másra. Alaplapból legalább egy M5A97 R2.0 alaplap illene, nem egy fapados régi chipsettel és nem túl combos VRM-mel, ami egyébként csak 95W TDP-ig van tervezve (szóval egy FX-8000-es bele sem rakható). Táp az a kívánt videokártyától is függ illetve, hogy akarsz-e tuningolni. Egy 550W-os is elég lehet, de a Corsair VS550-nél vannak jobbak is hasonló áron. Nem olyan rossz az sem, de pl egy XFX Pro 550W vagy akár egy FSP Raider 550 jobb nála szerintem...
2014. febr. 6. 19:23
 15/23 A kérdező kommentje:

14-es!

Azért veszek 8 magos processzort, mert lehet ma még nem használják ki a játékok, de a jövőbe már lehet el kell egy ilyen processzor és inkább most megveszem! A többit köszönöm, akkor azokat veszem amiket mondtál!

2014. febr. 6. 21:28
 16/23 A kérdező kommentje:
Ja és igen, a videó kártyám már meg van, annak a neve Geforce GTX 650 2GB
2014. febr. 6. 21:32
 17/23 anonim ***** válasza:
Akkor bőven elég a tápegység, bár az a vga nem túl combos, sajnos túlárazott és a 2GB-os verziónak semmi értelme. Jobban jártál volt egy HD770 1GB vagy még inkább egy HD7790 1GB kártyával (ez már jelentősen gyorsabb és alig adták drágábban). De ennek most már mindegy...majd lecseréled, ha kevésnek érzed. ;)
2014. febr. 6. 21:37
 18/23 A kérdező kommentje:
Nekem nem volt drága mert ezt még karácsonykor vettük meg félárért! Kb. 40000Ft helyett 25-ért vettem! De azért köszi még egyszer! De szerintem ez egy egész jó videó kártya! :) Battlefield 3-at 4-et tudnám ultrán tolni de sajnos kevés a processzorom hozzá, ezért is akarok most venni! Tényleg köszi mindenért!
2014. febr. 7. 06:28
 19/23 anonim ***** válasza:
A sima GTX650 sosem ért 40k-t, a 25 az kb reális érték. A 2GB-os modellek 30k körül mentek, de az már drágának számított, mert a HD7770 is annyiba került, ami kb 20%-kal erősebb. Karácsony körül sztem volt már HD7790 is 32k környékén, ami már másfélszer combosabb. A BF4 ultrát kétlem legalábbis magasabb felbontásokon...a. BF3 esetében is élsimtás nélkül...
2014. febr. 7. 07:53
 20/23 A kérdező kommentje:
Pedig elvitte volna, csak a processzorom miatt játszottam mediumon!
2014. febr. 7. 14:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!