AZ igaz hogy az AMD processzorok jobban ki sülnek mint az Inteles processzorok?
Figyelt kérdés
Intel processzorom van és szeretnék áttérni AMD-re és hogy igaz-e ez a kisüléses téma? Amúgy játékra használnám!2014. febr. 5. 16:18
1/23 BM-Striker válasza:
Nem.
Milyen géped van és mennyit költenél a fejlesztésére?
2/23 A kérdező kommentje:
Nem a pénz a lényeg mert már meg vannak a cuccok hogy mit veszek csak kérdeztem ezt a kisüléses témát. Am meg FX-8 Core FX-8320-at veszek!
2014. febr. 5. 16:31
3/23 anonim válasza:
Egyáltalán nem igaz. Utoljára az AMD Athlon XP prociban (2003-ig gyártották) nem volt még hővédelmi funkció (bár a jobb alaplapokban volt ilyen jellegű védelem, de az csak akkor volt hatékony, ha leállt pl a CPU hűtő ventilátor. Ha az egész hűtőt levették a prociról, akkor elfüstöltek még azok a példányok), de ha rendes hűtő volt rajtuk akkor azok sem sültek el maguktól... A 2003 végétől gyártott AMD procik (Athlon 64 széria) már védelemmel vannak ellátva és ugye innentől van sapka is rajtuk, így a lesarkazás veszélye is megszűnt. A jelenlegi állás alapján viszont elmodhatjuk, hogy az AMD procik jellemzően többet fogyasztanak és ezáltal jobban is melegszenek, de egy normálisabb hűtővel halkan és hűvösen lehet őket is tartani.
4/23 anonim válasza:
Ha valaki tud nekem mutatni olyan AMD procit amelyik fesz buzergálás nélkül, és nem kiszáradt pasztával, (működő gyári hűtővel) szellős házban megsült, azt meghívom egy sörre!
5/23 anonim válasza:
Nem a pénz a lényeg? Akkor vegyél egy i7 4970x-et(laza 200ezer körül van). Azért kérdezték, mert lehet annyi pénzért más jobb configot rak össze.
6/23 anonim válasza:
Szerintem úgy értette, hogy már meg van tervezve csak lenne egy ilyen kérdése -.-
7/23 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm mindenkinek a választ!
Azt a mondatot amit leírtam hogy "nem a pénz a lényeg" azt úgy értettem hogy már meg van a processzor amit keresek...
2014. febr. 6. 07:10
8/23 anonim válasza:
Tudom, hogy értetted, de ha megmondod mennyi a keret, akkor lehet a többiek jobb configot raknak össze neked ugyanannyiért.
9/23 anonim válasza:
Bár ezért nem tudom miért kellett lepontozni.
10/23 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit én mindenkinek zöldet adtam a segítségéért
2014. febr. 6. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!