Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » AZ igaz hogy az AMD processzor...

AZ igaz hogy az AMD processzorok jobban ki sülnek mint az Inteles processzorok?

Figyelt kérdés
Intel processzorom van és szeretnék áttérni AMD-re és hogy igaz-e ez a kisüléses téma? Amúgy játékra használnám!

2014. febr. 5. 16:18
1 2 3
 1/23 BM-Striker ***** válasza:

Nem.

Milyen géped van és mennyit költenél a fejlesztésére?

2014. febr. 5. 16:20
 2/23 A kérdező kommentje:
Nem a pénz a lényeg mert már meg vannak a cuccok hogy mit veszek csak kérdeztem ezt a kisüléses témát. Am meg FX-8 Core FX-8320-at veszek!
2014. febr. 5. 16:31
 3/23 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem igaz. Utoljára az AMD Athlon XP prociban (2003-ig gyártották) nem volt még hővédelmi funkció (bár a jobb alaplapokban volt ilyen jellegű védelem, de az csak akkor volt hatékony, ha leállt pl a CPU hűtő ventilátor. Ha az egész hűtőt levették a prociról, akkor elfüstöltek még azok a példányok), de ha rendes hűtő volt rajtuk akkor azok sem sültek el maguktól... A 2003 végétől gyártott AMD procik (Athlon 64 széria) már védelemmel vannak ellátva és ugye innentől van sapka is rajtuk, így a lesarkazás veszélye is megszűnt. A jelenlegi állás alapján viszont elmodhatjuk, hogy az AMD procik jellemzően többet fogyasztanak és ezáltal jobban is melegszenek, de egy normálisabb hűtővel halkan és hűvösen lehet őket is tartani.
2014. febr. 5. 16:41
 4/23 anonim ***** válasza:
Ha valaki tud nekem mutatni olyan AMD procit amelyik fesz buzergálás nélkül, és nem kiszáradt pasztával, (működő gyári hűtővel) szellős házban megsült, azt meghívom egy sörre!
2014. febr. 5. 16:44
 5/23 anonim ***** válasza:
Nem a pénz a lényeg? Akkor vegyél egy i7 4970x-et(laza 200ezer körül van). Azért kérdezték, mert lehet annyi pénzért más jobb configot rak össze.
2014. febr. 5. 17:58
 6/23 anonim ***** válasza:
31%
Szerintem úgy értette, hogy már meg van tervezve csak lenne egy ilyen kérdése -.-
2014. febr. 5. 18:27
 7/23 A kérdező kommentje:

Értem, köszönöm mindenkinek a választ!

Azt a mondatot amit leírtam hogy "nem a pénz a lényeg" azt úgy értettem hogy már meg van a processzor amit keresek...

2014. febr. 6. 07:10
 8/23 anonim ***** válasza:
Tudom, hogy értetted, de ha megmondod mennyi a keret, akkor lehet a többiek jobb configot raknak össze neked ugyanannyiért.
2014. febr. 6. 16:17
 9/23 anonim ***** válasza:
Bár ezért nem tudom miért kellett lepontozni.
2014. febr. 6. 16:18
 10/23 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit én mindenkinek zöldet adtam a segítségéért
2014. febr. 6. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!