Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Aki még sohasem rakott össze...

Aki még sohasem rakott össze alkatrészekből komplett pct az bele merjen kezdeni?

Figyelt kérdés
Tehát nem csak egy ram beillesztés, hanem alaplap berakás táp, ventik, vezetékelés stb...

2014. febr. 3. 19:59
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Igen, merjen.

Én sem mertem sokáig, aztán ott volt előttem a gép, megnéztem egy youtube videót, és kész, tökéletes volt minden.

Nem tudod elrontani, mindennek meg van a helye, nem fogod tudni a RAM-ot a HDD helyére berakni, meg ha nézel egy videót és azt követed akkor tényleg semmi baj sem lehet.

2014. febr. 3. 20:01
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

http://www.youtube.com/playlist?list=PL770B207B591D62A9

Minden komolyabb alkatrészhez kapsz utasítást, hogy hogyan kell beszerelni, de tulajdonképpen a frontoldali vezetékeken kívül (ezek kicsit macerásak, de nem vészes) minden más bolondbiztos és elvben semmit nem lehet olyan helyre bedugni ahova nem való.

Persze jobb volna, ha elsőre lenne olyan valaki melletted, aki csinált már ilyet, de nélküle is menni fog.

2014. febr. 3. 20:19
 3/3 Who111 válasza:
100%

Nyilván ne vegyél AMD procihoz Intel alaplapot, meg van pár ilyen szabály, amit illik betartani. A legjobb, ha jobb cégek honlapján lévő gépösszerakót használsz, ott nem enged nagy hülyeséget csinálni. Az sem árt, ha az alkatrészek "partiban" vannak egymással, pl. gyenge procihoz ne vegyél erős videokártyát, úgysem tudja kihajtani, stb. Szóval menni szokott ez, ha az ember nem full sötét hozzá. Kérdés esetén a boltban szoktak segíteni, de arra nagyon vigyázz, hogy azért nem fogják visszavenni az alkatrészt, mert nem kompatibilis, ha egyébként működik.

Ha már meg vannak az alkatrészek, akkor az a lényeg, hogy mindennek meg van a helye, szépen passzolni kell, ha nem, akkor nem oda való. Erőltetni semmiképp, bár van néhány proci hűtő, amit határozottabban kell kezelni.

2014. febr. 3. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!