Szeretném egyben eladni komplett pc-m erdekelne mennyit kapok?
Meguntam a fejlesztgetést a folytonos követést hogy viszi-e vagy nem egy jobb újabb játéknál konzolra térek át.
Érdekelne hogy egyben mennyit kérjek ami kölcsönösen jó ár vevő-eladó:
Asus ve276q Monitor
Razer orochi 2013 egér
Roccat isku bill.
aerocool syclone ház
buldozer fx 8150 cpu
Hd 7950 vidi kártya
némi spéci hűtő
ssd 60gb
hdd 500gb
hdd 1000gb
asus crosshair formula z alaplap
12gb kit ram
ebben kérem a segítségetek.
Szerintem pedig ez egy nagyon jó konfig.
Minden mai játékot vinnie kell full HD Highon, némelyiket Ultrán.
A jövőre nézve sem kellene sokat fejleszteni rajta, esetleg majd egy erősebb VGA későbbiekben.
Egyébként 180-200 ezret megér.
itt beárazzák neked elég jól, annyira amennyit ér, arra rádobsz még vagy 5.000-et és akkor már alkudni is tudnak majd :D
Én annyira nem értem ezt a fejlesztgetést, a HD6870-em is lassan 3 éves, és azért közel maxon viszi a dolgokat, pedig már mikor vettem is csak középkategória volt és nem kell azon filózzak viszi e vagy sem a játékokat.
De mondjuk 3 évente 1x videókártyát vagy gépet cserélni sem nagy kunszt.
Ha el akarok adni valamit, akkor rákeresek a hasonló hirdetésekre. Számtógép esetén nincs két egyforma, de akkor az alkatrészek áraira keresek így rá és a végén összeadom.
Ha nem nagyon találok eladót, de még lehet kapni azt, mit árulok, és kiszámolom időarányosan, hogy mennyi az értéke. Még új esetén is, ha már kibontottam, -10%. Ha nincs számla, vagy gar. akkor kapásból -27%, mert úgy fair, egyébként pofátlanság lenne ráhárítani az áfát (árulnak a hapróban egyesek úgy, hogy nem adnak számlát, csak gar.-t, akkor meg az áfát mi jogon fizettetik meg veled?).
Be is árazhatod a prohardveren, de előfordult már, hogy vagy többet írtak árnak (ami miatt nhezebben tudtam volna eladni), vagy kevesebbet, és akkor a saját kalkulált áramon adtam el, így jobban jártam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!