Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » HP21-es tintapatron probléma...

HP21-es tintapatron probléma ( bővebben lent )?

Figyelt kérdés
Nos azt adja ki a nyomtató hogy kiürült a patron, és nem enged vele nyomtatni pedig a patronban még van mert nehéz is meg töltöttem is bele próbáltam resetelni amit már csináltam egyszer de most az sem segített mert nem áll vissza a tinta szint mit tudok még tenni hogy menjen a meglévő patronnal?

2014. jan. 31. 12:19
 1/4 A kérdező kommentje:
de viszont mikor először reseteltem annak ellenére hogy azt mutatta hogy nincs benne tinta nyomtatott csak mindig kidobálta hogy üres és most jutott oda hogy kinyomtattam pár lapot és megállt nem nyomtat tovább valamint problémázik az üres patron miatt
2014. jan. 31. 12:32
 2/4 anonim ***** válasza:

Hp 21, 22 patronok resettálása

1. Kikapcsolt nyomtatónál nyomjuk meg a Power gombot.

2. A Power-t nyomva tartva megnyomni *kétszer* a Stop/Reset gombot.

3. Elengedve a powert, ekkor beléptünk a szerviz módba.

4. *Négyszer* kell megnyomi a Stop/reset gombot.

5. Kikapcsoljuk a nyomtatót, 5-10 másodperc várakozás után visszakapcsolható, és a patronok resettálva lesznek

2014. jan. 31. 13:00
 3/4 A kérdező kommentje:

ennél ilyen nincs mármint ez egy alsókategóriás nyomtató hp deskjet d1360 ezen csak be és kikapcsoló gomb van... és a másik ami még kimaradt hogy ez alapján csináltam máskor és sikerült is csak most nem akar és nyomtatni sem akar pedig az is ment üresnek jelzett patronnal ( ugyan erről a patronról van szó ) egyszer vagy kétszer volt resetelve de csak azmiatt mert minden bekapcsoláskor kiadott egy ki ablakot hogy cseréjek patront mert üres de annak ellenére nyomtatott most nem nyomtat és nem is engedi resetelni... szóval ezek alaján csináltam máskor meg próbáltam most is:

[link]

2014. jan. 31. 13:33
 4/4 A kérdező kommentje:
vagy az nem lehet véletlen a baja hogy lassan már másfél éves patron és meg a szavatossági ideje meg 2014 áprilisban jár le?
2014. jan. 31. 13:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!