Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Van egy Gigabyte 9800GT, 512MB, DDR3-as videókártyám tegnap este még tökéletesen ment, játszottam a gépen úgy ahogy máskor is szoktam. Erre ma reggel már nem megy. Videókártya nélkül bekapcsol a pc rendesen, másik videókarival is megy a pc, de mikor ez benne van még csak a bios sem jön elő. Fel foghatatlan számomra, hogy egyik nap megy, a másikon meg hirtelen már nem... Lehetséges hogy a gyártó konfigurálta be, hogy bizonyos számú óra használat után ne működjön, és vegyek újat ?

2014. jan. 29. 13:11
 1/2 kovacspeterpeet ***** válasza:
A videokártya szerintem kimozdult a helyéről, mert pl.eldeformálódott valamilyen hőhatásra. Nekem többször is volt ilyen. Próbáld mozgatni picit és indítgatni, hátha jó lesz.
2014. jan. 29. 17:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Már próbáltam. Másik PC-ben is próbáltam ott sem megy... :/
2014. jan. 29. 17:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!