Mivel nem kaptam meggyőző válaszokat ezért KÉRLEK katt ide?!
Melyiket vegyem?
DELL 3537-157813:
Lenovo Ideapad G500:
Árban mind a kettő megegyezik, de a processzor és a vga is más, mind kettő i7-es a dellben 2 magos, a lenovoban 4 magos, de a dellben lévő újabb és fejlettem mint a lenovoé, nem tudok dönteni. :S Érveket, ellenérveket várok tőletek.
Előre is köszönöm
ezen a linken láthatjátok az előzményeket: http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..
Lenovo.Az az i7 ami a dellben van vissza van fogva, hogy kevesebbet fogyasszon, ezért gyengébb is.
A lenovot venném.
Nem is kérdés hogy Lenovo!
Szervíze is sokkal jobb,futár jön érte ingyen elviszi és hozza is,jah és az i7-es proci a Lenovoban 4 magos míg a Dellben csak 2!
Tehát a Dell kb kétszer hanem többször jobb a Dellnél!
Az meg hogy újabb proci van a Dellben kb semmit se jelent!
Az csak az intel üzletpolitikája hogy minden évben kiadnak egy szart drágábban ami kb ugyan azt tudja mint az 2-3 éve kiadott procijuk és oda írják hogy 2014-es modell! Amúgy a Lenovo proci meg 2013-as de ezerszter jobb!
Jah és majdnem elfelejtettem,a Dellben lévő laptop játékra nem jó a turbo boost miatt! Mivel abban lávő Turbo nem játékokra lett szánva ezért folyton ugrál a proci teljesítménye,ezt pedig játékokban azt tapasztalod pl én a haveromnál hogy 250 FPS-t ritkán hozza,és sokszor le esik 110-re vissza megy 150-re és így megy az egész tehát az FPS-ed 150-es értéken belül ugrál!
Haverom megbánta hogy I7-es 4500U-s procis laptopot vett,igaz keveset fogyaszt de az üzletire jó.
VGA ugyan az,vagy asszem picit erősebb a Lenovojéban órajel meg ilyenek,
Egyébként,a 4500U-s proci irodai munkára találták ki tehát nem folyamatos 3Ghz-s működésre ezért ugrál a Turbo Boost,maxon például soha nem megy 5mp-nél tovább hanem azonnal vissza vesz...
Egyébként többen is bizonyítják:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__hardverek__5..
De viszont talán megoldható egy hűtőpaddal!
Vegyél valami komolyabbat mert most olvasom hogy elvileg a 4500U-s proci azért ugrál mert próbálja nem megfőzni magát,de hűtőpaddal javíthatsz rajta mert akkor elvileg vígan elmegy 3Ghz-n
Rendben megköszönném mert jelenleg én is egy ilyen beszerzését tervezem :D
Viszont sajnálom hogy a Lenovo így elbaszta,beraktak egy direkt játékokra való procit és nesze,csomó program az IGP-t használja az az a HD 4600-at amivel na tudjuk mit lehetne csinálni :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!