Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Computer imperiumba vettem...

Computer imperiumba vettem egy gépet, hogyha igy 4-5 honap elteltével még vissza lehet vinni? És kérlek olvasd el!

Figyelt kérdés
Tehat 6.25-en vettem egy gepet, de rajottem hogy ha most visszaviszem akkor visszakapom a pénzem(ugye?:D) és azota gyűlt pénzem tehat vehetnek egy jobbat. Így szerintetek visszaveszik (semmi gari hiba nincs)? Vagy már b*szhatom? Ha visszaveszik simán csak bemutatom a gari levelet meg a számlát?
2013. nov. 28. 20:03
 1/5 anonim ***** válasza:

"ha most visszaviszem akkor visszakapom a pénzem"

Nem. Az csak 3 (8) munkanapon belül érvényes. A garancia nem azt jelenti, hogy visszaveszik, hanem hogy ha elromlik, akkor ingyen javítják meg.

2013. nov. 28. 20:19
 2/5 A kérdező kommentje:
Well, fuck
2013. nov. 28. 20:21
 3/5 anonim válasza:
ha háromszor romlik el garin belül ugy tudom kicserélik. vagy nem?
2013. nov. 28. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Volt ilyen megállapodás közöttetek, vagy csak a sima garanciára alapozod kérdésedet?

Merthogy a garancia csak a hibás termékekre vonatkozik. Három napon belül kötelesek kicserélni a hibás terméket.

Három napon túl mindenképp szervizbe küldik. Aztán ha a szerviz nem tudja megjavítani, akkor lehet szó cseréről.

Internetes rendelés és vásárlás esetén létezik még az "elállás" fogalma.

Mivel nem voltál jelen a vásárláskor, nem győződhettél meg közvetlenül a termék milyenségéről, ezért (a kézhez kapástól számított)8 napon belül elállhatsz a szerződéstől.

A terméket a te költségeden kell visszajuttatni, az árát visszakapod.

No de 4-5 hónap... hacsak nem vállalt efféle garanciát a Computer Imperium. (A törvénytől pozitív irányba eltérhet a vásárló javára.)

2013. nov. 28. 20:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Oké köszi a felvilágosítást:) zöld pacsi ment
2013. nov. 28. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!