Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Vásároltam egy myaudio 708f...

Vásároltam egy myaudio 708f típusú táblagépet amelyet 8GB belső memóriával gyártanak, nekem csak 3Gb-ot jelez ki. Ez normális, ennyit lefoglal az oprendszer vagy valami más, vagy ez valami hiba? Mi ilyenkor a teendő?

Figyelt kérdés
[link]

2014. jan. 20. 23:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Bizony, a reklámozott belső memó nagyrészét az oprendszer és a telepitett progik viszik el. Nem tudsz semmit csinálni, vegyél egy sd kártyát és azt használd a fájljaid mentésére.
2014. jan. 21. 05:40
 2/4 A kérdező kommentje:
Rendben köszi. Csak nem tudtam eldönteni meghibásodott-e a készülék vagy ez természetes. :)
2014. jan. 21. 05:42
 3/4 anonim ***** válasza:
Azért kb 5GB adattárolásra szánt szabad területnek illene maradnia, az android 4gigás háttértáron is el szokott férni úgy, hogy még marad vagy 1,5 giga szabad hely. Valami gond csak lehet ott.
2014. jan. 21. 10:16
 4/4 A kérdező kommentje:
Sztem sok gond nem lehet mert a 8 gigás SD kártya is csak 7.26, szóval sosem annyi mint a névleges.
2014. jan. 22. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!