Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja lehet a vinyónak?

Mi baja lehet a vinyónak?

Figyelt kérdés
A HDD sentinel azt írja ki, hogy a merevlemez állapota ismeretlen, beletettem 2 gépbe is, de a HDD sentinel csak nem akarja felismerni, egy samsung 40Gb-os vinyóról van szó, am kb olyan 6 éves, de a gazdájának nem merem biztosan állítani, hogy a merevlemezzel van a gond, ugyanis, a windows xp elfut rajta, de már 2x hozta vissza, hogy a windows állandóan még indulás előtt leellenőrzi a fájlrendszerét a winyónak, megy egy ideig, aztán újra kiírja a következő bekapcsoláskor! Mondhatom nyugodtan, hogy a winyó haldoklik?
2014. jan. 17. 20:15
 1/2 anonim válasza:

En is jartam igy mar de az rossz windows miatt volt.

Esteleg ha nem eredeti windowst hasznalmond hogy rakjon fel masikat.

Nekem is volt sok vinyom ami haldoklott de adat tarolasra nagyon sokaig lehetett hasznalni.

2014. jan. 18. 02:45
 2/2 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, de mind a 2 másik gépen rossz lenne? Mind1, majd kérek kölcsönbe egy vinyót valakitől, és azzal majd kipróbálom, csak nem akartam addig semmit csinálni, amíg nem kapok itt választ!
2014. jan. 19. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!