Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja a vinyónak?

Mi baja a vinyónak?

Figyelt kérdés
WD márkájú vincseszterem van.Eddig régi számítógépről volt használva(de egy ideje nem volt használva a vinyó)..és most rádugtam egy notira és nem olvassa be..világítani világít ami mutatja,hogy megy de nem jelez semmit a noti...régi gépről nem tudom megnézni mert tönkre ment.segítsetek!!!mindenem rajta van!!
2012. jan. 8. 18:37
 1/7 anonim ***** válasza:

Nyugi, több oka is lehet.

Ha nem ad fura hangot, illetve csak akadozik, nem "búg" folyamatosan, akkor előfordulhat hogy semmi baja, csak nem kap elég tápellátást. USB-re dugod? És asztali gépbe való nagy merevlemezt? Mert akkor Y kábel kellene, és még lehet az sem lenne elég!

Ha én vettem a fáradtságot, légyszi te is, pontozz! Köszi!

2012. jan. 8. 18:38
 2/7 A kérdező kommentje:
külső szóval ilyen nagyobb fajta hordozható.nem búg egyáltalán.mikor bekapcsolom simán folyamatosan kellene világitania a bekapcsoló gombnak de az elején villog aztán szépen beáll.a gép egyáltalán nem mutatja hogy rádugtam usb-vel!usb+hálózatin van.
2012. jan. 8. 18:45
 3/7 A kérdező kommentje:
most mit csináljak vele??
2012. jan. 8. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Ha nagy, viszont szabályos külső házban, USB+hálózati táp is van, akkor bizony ott gond van. Ha szerencséd van, akkor csak érintkezési probléma a merevlemezházzal, ha nincs, akkor valamikor meghibásodhatott az a merevlemez.

Az, hogy valami gond van a merevlemezházzal az viszont sokkal valószínűbb, mert ha a merevlemeznek lenne valami gondja, akkor még mindig észlelnie kellene a Windowsnak, hogy USB-t dugtak be, csak mondjuk sikertelen lenne a telepítése, vagy telepítés után kiírná a windows hogy formázni kell a lemezt mielőtt használatba vennéd.

2012. jan. 8. 19:00
 5/7 A kérdező kommentje:
erre a notira nincs telepítve...szerintem ezt nem is kell..nem tudom.és ha baja van azt meg tudják csinálni vagy lementeni ami rajta van??
2012. jan. 8. 19:18
 6/7 anonim ***** válasza:

Minden USB eszközt telepít magának a Windows mielőtt használhatnád! Még egy gépen belül is, ha ugyanazt az eszközt egyszer egyik, egyszer másik USB-be dugod!

Annyit tudok javasolni, hogy vidd el egy ismerősödhöz, és nézzétek meg ott, dugjátok rá ASZTALI gépre, ha azzal is ugyanazt csinálja, akkor vegyétek ki merevlemezházból, és rakjátok be a számítógépébe közvetlenül.

2012. jan. 8. 19:27
 7/7 anonim ***** válasza:

"lájk"-ért való könyörgés miatt lepontoztalak.. kétszer is :)

(na jó nem is, de ezzel a hozzáállással néhány emberből ellenérzést válthatsz ki, és pont a fordított hatást érheted el)

2012. jan. 8. 19:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!