Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Mi baja van mindenkinek a...

Mi baja van mindenkinek a windows 8-cal?

Figyelt kérdés

régen a w7-volt a rosz most már mindenkinek jó ,most meg ilyen ratyi a w8- mi baj van ezzekel ?

Azt tudom hogy a régi progikat nem komázzák ezzek a cuccók

2014. jan. 15. 22:03
 1/8 anonim ***** válasza:
kedves kérdező. ez ugyan úgy van mint annak idején a Vista volt. Az Apple elkezdte hogy sz@r, lassú. Közbe komolyabb baja nem volt holmi kompatibilitási problémáknál. A Win8 is jó rendszer. De majd ha 3 év múlva többen fogják használni, akkor már jó lesz. Figyeld csak meg :D
2014. jan. 15. 22:07
 2/8 Emberek ***** válasza:
66%
Nekem speciel nincs kifejezetten gondom vele, meg kell szokni. De egy teny erintokepernyos eszkozon joval jobb, mint egy asztali gepre rendszernek.
2014. jan. 15. 22:08
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
A Vista minden idok egyik legrosszabb Windows kiadasa. Ez teny. Pont.
2014. jan. 15. 22:08
 4/8 intrepid ***** válasza:
Én ezt végignéztem, amikor kijött az XP, akkor azt fikázták. Azóta eltelt egy csomó idő, és nem akarják lecserélni az emberek. Nekem volt már W8 a gépemen, én szerettem, de az a bajom vele, hogy nem viszi a TV kártyámat, ami elég régi. A gépem sem egy szuper technika, ezért maradok az XP mellett. Ha nem lesz frissítés rá, hát nem lesz. Nem bankolok rajta, nem üzletelek, nagy bajt nem tudnak okozni nekem.
2014. jan. 15. 22:20
 5/8 anonim ***** válasza:

W8 nem rossz csak új a designja kicsit nehéz megszokni. Fikázzák mert nem ismerik nem tudják kezelni.Eleinte nekem is voltak nézet eltéréseim vele de hamar jó˝barát˝ lehet vele az ember.

De ahogy írták már előttem is windowsos tabletra vagy érintő képernyős leptopokra tökéletes.

Ám ízlések és pofonok.

2014. jan. 15. 22:28
 6/8 anonim ***** válasza:
Abszolút nem rossz a Windows 8, csak éppenséggel a Windows 7 jobb a saját véleményem szerint. Egyelőre még nem látom létjogosultságát asztali PC-ken a Win 8-nak, táblagépeken és érintőképernyős notebookokon persze annál inkább. De majd kiforrja magát a jövőben.
2014. jan. 15. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:

Különösebb gondom nekem sem volt vele de azért van 1-2 érdekesség.

Pl sokszor előfordult olyan hogy ha egy kezdőképernyő alkalmazást meg akartam nyitni az nem volt hajlandó megynyílni hanem kirakta magát bal oldalra a futó csempék közé és onnantól semmi reakció. megynyitottam és ugyan úgy bezáródott. vagy pl nem tudtam semmit letölteni az MS Store-ból. valami hiba miatt. de olyan is előfordult hogy az Internet Exploler semmilyen letöltést nem volt hajlandó elindítani ami böngésző híján friss rendszernél elég kínos volt így kénytelen voltam telóval leszedni egy másik böngészőt majd USB-n keresztül föltelepíteni a gépre.

Aztán ottvannak maguk az alkalmazások ami teljes mértékben használhatatlan. valljuk be őszintén egyetlen értelmes "Csempét" nem lehet hozzá leszedni. mindegyik haszontalan, buta és, sz.r. és sokan jönnek azzal kicsit eltérve a témától hogy "nem szeretem az Androidot mert sok rá a szemét." hát akkor mit mondjak a Windows 8-ról? az összes csempe alkalmazás egy szemét szutyok. értelmetlen, használhatatlan, és buta. azért nem gondoltam volna hogy 2013-ban még látok olyan cuccot ami kb egy telefonra letölthető Java alkalmazás szintjén van. pedig ez az igazság. azt továbbra sem értem hogy miért kötelező bejelentkezni és jelszót beírni ha a rendszert elindítod. (tudom hogy a netplwz beírásával ki lehet kapcsolni.) de akkor sem értem hogy miért kötelező egy felhasználónak a saját gépén jelszót beírni ha egyszer senki nem fér hozzá a gépéhez.

Nekem elég felemásan hatott a Windows 8-.1 mert sok hasznos dolog került bele. sok jó ötlet van benne de a megvalósításuk elég bénán sikerült. Nincs semmi bajom a kezdőképernyővel csak annyi hogy az e-mail kliensen, az időjáráson kívül semmire nem jó ezt már a Vista meg a 7 is tudta Asztali minialkalmazás formájában. de sajnos az az igazság hogy ezek a Windows 8 csempék sem okosabbak mint egy minialkalmazás.

Ha minden igaz jövőre kiderül hogy a Microsoft képes-e még használható oprendszert készíteni vagy a designerek és a programozók továbbra is csak a fizetésükért járnak be a munkahelyre. Bízok benne hogy képesek végre valami használhatóval előállni. elvégre volt rá eddig is idejük bőven.

2014. jan. 15. 23:33
 8/8 A kérdező kommentje:
Áhh most már értem ,nekem vista volt fenn a gépen én szeretem de volt olyan játék v. Program amit az istennek se akkart vinni így végül a xp-tetettem a gépre
2014. jan. 16. 17:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!