Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem lehet hozzáférni a winches...

Nem lehet hozzáférni a winchesterem 2. particiójához. Miért?

Figyelt kérdés

A vinyónak semmi baja nincs, átnéztem programmal. 1 gb wd vinyórol van szó. Ketté van osztva de egyik napról a másikra a 2. particiót nem látta. Viruskeresőt is ráinditottam, de az se látott semmit. Annyit sikerült elérnem hogy már látom ami rajta van de semmit nem tudok rajta használni mert nincs hozzá jogosultságom. Nagyon fontos adatok vannak rajta ami mindenféleképpen kellenek nekem. Neten végignéztem az összes variációt hogyan lehetne megoldani de egyik se müködött.

Win 7-et használok ami 64 bites. Azt is ujratelepitettem de az se segitett rajta. Mit tudok tenni ilyen helyzetbe?

2014. jan. 10. 16:16
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Egy fontos info. Csökkentett modba enged màsolni
2014. jan. 10. 17:45
 12/16 A kérdező kommentje:
Format után, a felhasználófiókoknál megjelent olyan hogy létrehozó tulajdonos, ott engedélyezten a teljes hozzáférést és igy már engedte a hozzáférést.
2014. jan. 10. 22:26
 13/16 anonim ***** válasza:
Mit formáztál meg?
2014. jan. 11. 00:03
 14/16 A kérdező kommentje:
a 2. particiót.
2014. jan. 11. 08:35
 15/16 anonim ***** válasza:
De nem pont arról kellettek volna az adatok? Vagy előtte kimentetted?
2014. jan. 11. 14:36
 16/16 A kérdező kommentje:
Csökkentett módba amit tudtam lementettem egy új vinyóra. Majd a wint elinditottam normál módba és utána formáztam lesz a második particiót. Utána már engedte a jogosultság beállitását a vinyóra. Addig semmit nem tudtam csinálni. Nem tudom még mindig mi miatt lehetett. Ráinditottam viruskeresőt de nem találtam vele semmit. Szóval csak igy tudtam megoldani.
2014. jan. 11. 15:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!