A külső winchesterem valószínűleg lefagyott, azóta a gép sem ismeri fel. Tudok vele valamit kezdeni szerelő nélkül?
Figyelt kérdés
Sorozatot néztem róle, mikor egyszer az egész gép lefagyott, és winchester kb másodpercenként adott ki egy búgó hangot. Úgy hagytam, de az idő nem segített...újraindítottam az egész gépet, a gép már megy de a winchester ugyan úgy ritmusosan búg. Azóta hiába dugom, búgni búg de a gép nem ismeri fel. Valaki tudna segíteni?2013. dec. 8. 13:52
1/2 anonim válasza:
Maga a vinyó ment tönkre, és az fagyasztotta a gépet, nem pedig fordítva. Szerelő se tud vele mit kezdeni, nem tartalmaz javítható alkatrészeket. Kukába vele.
2/2 anonim válasza:
A winchestered sajna elhunyt a leírt tünet alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!