Opel Astra g-nél, hogyan lehet visszaragasztani a baloldali visszapillantó tükröt?
Kb. 1 éve a bal oldali tükörlap először rezgett, azután kezdett elválni a hátuljától. Sikerült visszaragasztanom pillanatragasztóval, de most ismét levált, és attól félek leesik. Hogyan, mivel lehetne visszaragasztani? Házilag vissza lehet-e rakni? Ha igen, mard-e a helyén? Vagy inkább szerelőhöz vigyem? Mennyiért raknák vissza?
Ha én esem neki, de nem sikerül, akkor tükör nélkül marad az autó. Azt meg nem szeretném.
Kinek volt már ilyen problémája, és meg tudta csinálni?
Sürgős!
Köszönöm
Nekem H Astrán volt két hete ugyanez.
F.BS-t javasoltak itt. Visszaragasztottam, úgy tűnik jó lett. Még a tükörfűtés is működik.
Szia!
Köszönöm a választ.
Le kellett szedned (netán lent volt) az egész tükörlapot hozzá? Csak rányomtad a tükörlapot a tartójára, és kész? Azóta tart a ragasztás rendesen? Hol kapható a ragasztó?
Köszi
Kaptam ragasztót. Miután semmi nem tartotta a tükörlapot, és is levettem azt. Az első teszten átment az F.BS. Eddig fent maradt a tükörlap. Bár még csak egy nap telt el.
Köszönöm a segítséget.
Első válaszoló vagyok. Bocs, csak most olvastam az újabb kérdést.
Nekem csak a tükör külső felén engedett el a gyári ragasztás, az tűnt fel hogy menet közben remeg a tükör. Akkor láttam, hogy a külső fele lifeg.
Nem szedtem le az egész tükröt. Kicsit elemeltem a külső felét és alányomtam a ragasztót.
Jó lett, azóta is, több mint egy hónapja tart. Még a tükörfűtést is kipróbáltam, mert amiatt aggódtam egy kicsit, de az is működik rendesen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!