Astra G mitől füstöl?
Figyelt kérdés
2003as Astra G (1.6 16V, 120 000km van benne), hideg indításnál gázadásra kék füst száll fel, de alapjáraton nem füstöl, illetve ha meleg a motor már gázadásra sem, mi lehet az oka? Vagy ez normális?2013. jún. 9. 16:36
2/5 anonim válasza:
Szelepszár szimering szerintem,kevés olaj leszivárog az égéstérbe a motor álló helyzetében és indításkor ez az olaj elég,ez okozhatja a kékes füstöt.Lassan cserélni kellene a szimeringeket,és ez meg fog szűnni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Azt esetleg megtudnátok mondani, hogy kb. ez mekkora összeg, csak, hogy mire számítsak, illetve, hogy mennyire ajánlott minél előbb megjavítani, tehát esetlegesen okozhate ez az állapot nagyobb kárt a motornak?
2013. jún. 9. 18:51
4/5 anonim válasza:
elviszed mondjuk három szerelőhöz, azok adnak valamilyen árajánlatot(is)
hogy mi baja lehet? nagyon szennyezed a levegőt...ha mögötted megyek szidlak, mint a bokrot.
aztán kormol mindent...
egyébként sokan járnak így... (kényszerből.)
5/5 A kérdező kommentje:
Mint már említettem csak hidegen füstöl, akkor is csak gázfröccsre.... Szóval ha mögöttem jössz, nem veszel észre semmit
2013. jún. 10. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!