Bal oldali visszapillanto tukrom igencsak rezeg, remeg. Mi okozhatja? Valami meg van lazulva a tukorben? Meglehet szuntetni a kivalto okot berhelessel is, vagy csak cserevel?
Figyelt kérdés
Opel astra 2001-es autorol van szo. Elektromos a visszapillanto,s futheto is. Menet kozben ha rapillantok remeg. Igaz, hogy az ut is olyan, hogy "a repulo nem repul siman felette" , de a jobb odali tukor iazan jol viselkedik. Szoval kinek mi a velemenye? Nagyon halas leszek, s elore is koszonom a valaszokat.2013. febr. 7. 12:15
1/5 Shai-Hulud válasza:
Vagy túl gyorsan mégy, vagy túl alacsonyan repülsz... :-D
Egyébként rezonál a tükör, meg lehet próbálkozni vele, hogy különböző súlyokat ragasztasz rá, s ha ettől megszűnik, akkor valóban a rezonancia miatt van. De hogy aztán végleg megszüntetni hogyan tudod, legalábbis esztétikus módon, azt nem tudom megmondani.
(Valahogyan véglegesen rögzíteni kell a megfelelő súlyt, de lehetőleg nem túl rondán...)
2/5 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a hozzaszolast! Nem tudom, hogy mennyire lenyeges, de azt nem irtam meg a kerdesben, hogy eddig is csinalta ezt (miota nalam van a szeker), de nem volt ennyire feltuno. Mostmar mintha tancot jarna, ha ngyon rossz az ut, barmilyen sebesseggel is "repulok"!
2013. febr. 7. 12:55
3/5 anonim válasza:
Ott valamelyik rögzítés tuti hogy kilazult ha a másik tükör meg jó. Én levenném a burkolatot, és megnézném hogyan van rögzítve. Nem hiszem hogy nagy "was ist das" lenne megcsinálni.
4/5 anonim válasza:
szerintem is kilazult az egyik csavar, de ha egyre jobban rezeg akkor érdemes minél hamarább megnézni mert ha menet közben leeseik, akkor már nem lesz kérdés hogy cserés e!
5/5 Csábi Zoltán2 válasza:
Tudom régi, nálam akkor jött elő mikor kezdett leválni a tükör lap az alapról. Le is esett. Visszaragasztással megelőzhető lett volna a csere.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!