Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Nem lehet hozzáférni a winches...

Nem lehet hozzáférni a winchesterem 2. particiójához. Miért?

Figyelt kérdés

A vinyónak semmi baja nincs, átnéztem programmal. 1 gb wd vinyórol van szó. Ketté van osztva de egyik napról a másikra a 2. particiót nem látta. Viruskeresőt is ráinditottam, de az se látott semmit. Annyit sikerült elérnem hogy már látom ami rajta van de semmit nem tudok rajta használni mert nincs hozzá jogosultságom. Nagyon fontos adatok vannak rajta ami mindenféleképpen kellenek nekem. Neten végignéztem az összes variációt hogyan lehetne megoldani de egyik se müködött.

Win 7-et használok ami 64 bites. Azt is ujratelepitettem de az se segitett rajta. Mit tudok tenni ilyen helyzetbe?

2014. jan. 10. 16:16
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
1 GB-os winchester? Ráadásul kettéosztva? Akkor ez egy IDE kábeles régi ezeréves winyó lehet....
2014. jan. 10. 16:24
 2/16 A kérdező kommentje:
bocs, 1 terra, elirtam.
2014. jan. 10. 16:25
 3/16 anonim ***** válasza:

letöltesz egy LINUX Live CD programot.

kiírod optikai lemezre.

erről a lemezről boot-olsz be.

kimented egy külső lemezmeghajtóra, (vagy ha van elég helyed az első partícióra) a 2. partíción lévő nagyon fontos adatokat.

(a Számítógép kezelés, Lemezkezelés modulban próbáltad már WIN-t. csökkentett módban indítva, a 2. partíciót átnevezni? ill. csökkentett módban, nem tudod a fájlokat róla áthelyezni átmásolni??)

2014. jan. 10. 16:26
 4/16 anonim ***** válasza:
A legegyszerűbb ilyenkor, hogy átteszed egy másik gépbe és megnézed, hogy ott mi a helyzet.
2014. jan. 10. 16:26
 5/16 A kérdező kommentje:
Át is neveztem de akkor se engedte. Váltottam másik cimkét is a particónak akkor se engedte. De még másolni se engedte másik helyre.
2014. jan. 10. 16:31
 6/16 A kérdező kommentje:
Annyit sikerült elérnem hogy be tudjak lépni a könyvtárakba de mindegyiknél jogosultságot kér, de akkor be tudom állitani hogy én használjam, akkor továbbenged, de viszont ha valamit el akarok inditani akkor se engedi mert nincs jogosultságom hozzá.
2014. jan. 10. 16:32
 7/16 A kérdező kommentje:
Ezt persze minden könyvtárnál igy van!
2014. jan. 10. 16:39
 8/16 anonim ***** válasza:
Valószínűleg akkor nincs jogosultságod megnyitni. Rendszergazda joggal lépsz be? Használja még valaki a gépet, aki kitilthatott? Ha meg tudnád oldani, hogy átteszed egy másik gépbe, akkor könnyen ki lehetne zárni a fizikai hibát.
2014. jan. 10. 16:42
 9/16 A kérdező kommentje:
Csakis kizárólag én használom.
2014. jan. 10. 16:43
 10/16 A kérdező kommentje:
Rendszergazda joggal használom, és azzal is lépek be. Nem vagyok hülye a gépekhez és azért irtam a kérdést mert ilyennel még egyáltalán nem találkoztam
2014. jan. 10. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!