Aki ért a számítógépekhez, segítenie?
A mostani gépemen egy úgynevezett "DayZ" nevű játék 20 fps körül megy el jobb esetben..! Szeretném hogy ez a szám olyan minimum 35 körüli értékre legalább felmenjen.. 30-40 ezret tudnék rááldozni a gépem bővítésére.Tudom nem sok de erre van most csak pénzem és már régóta szeretnék játszani a játékkal.. Szóval szerintetek mi az hardver ami leginkább növelni tudná az fpst? ram?proci? videókártya? vagy esetleg más? Mit kellene bövitenem? ha 40 ezerből 2 dolgot is tudnék az jó lenne,de ha ugy is lehet felhuzni az fpst 35 körülire hogy csak egy dolgot,de az jó akkor inkább ugy mint kettő kacatabb...
Konfigom:
A Radeon R9 270X -el csak annyi a gond, hogy 55-60 ezer újonnan, és valószínűleg kelleni fog mellé egy új táp is nem csak a plusz csatlakozók ami 2db 6pin -es CPI-E csati ( [link] ), de a +100W teljesítmény igény miatt is amivel már messze túl van a 30-40 ezres árkategórián.
Amit én javasolnék egy Radeon HD 7790 -es, ezzel is elérhető amit a kérdező szeretne, és a keretbe is belefér mivel csak 35 ezer (+posta ha online rendeli).
Ez is igényel egy 6pin -es PCI-E tápcsatit, de csak 30W -al fogyaszt többet mint a jelenlegi.
Ha esetleg tápegységet is kell venni, még Radeon HD 7770 -est tudom mondani, az 25 -től van, és tápra is futja.
Teljesítményben, igaz kb. 30% gyengébb mint 7790 -es, de még így is 200% -al többet képes kihozni magából mint a jelenlegi.
Köszönöm szépen a válaszokat!
H.Tibor szerintem akkor gyüjteni fogok még,és olyan 60 max.65 ezer környékéből tudnál akkor olyan videókártyát mondani amivel tuti elfog menni a játék? és úgy hogy benne legyen az árban még a táp is meg amindenféle kábel..
Annyira nem értek hozzá de itt egy videó: http://www.youtube.com/watch?v=CsWKqY6WOn0 amiben a csávó csak kicseréli az ujra és ugyanugy bekábelezi meg minden...ezt én is megtudnám ,nem olyan nagy tudomány.. vagy nekem már máshogy kellene az extra kábelek miatt..? meg ha tápot cserélek akkor ottis mindent ki és be..? inkább elviszem szakemberhez szerintem:) pár ezerért emgcsinálja,csak az lenne fontos hogy a konfig amit irsz passzoljon a gépemhez is.:S
Egyébként köszönöm az összes választ ! Ment a zöld pacsi!:)
Amit elszeretnél érni arra még a HD7750 -es is alkalmas, még plusz tápcsatlakozást se igényel, és 22 ezerből meg van újonnan.
De a legtöbbet szerettem volna kihozni a keretből, ezért javasoltam a HD7790 -et.
Ha gyűjtögetsz még hozzá és veszel egy x270 vagy akár erősebbet, lesz egy nagyon jó videokártyád ami a játék grafikai feldolgozásáért felelős és így az FPS -ek nagyrészt adja, de aránytalanul erős lesz a VGA a CPU -hoz képest.
Értem,köszönöm!! :)
A CPUt és alaplapot majd késöbbiekben böviteném.. Szóval ha x270 et vennék ahoz még kellene táp is? és abbol milyen? meg hozzá vezetékek kellenek-e? milyenek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!