Szerintetek aki a cikket írta, mennyire ért a számítógépekhez?
Ez elvileg egy PC-vásárlási tanácsadó, gyakorlatilag pedig jót lehet szórakozni rajta.
Mindjárt az elején, bele az olvasó pofájába:
"Az AMD Core 2 Duo és Core 2 Quad processzorokat képviseli, míg az Intel legyártotta az I3, I5, I7 processzorváltozatait."
Ha a cikk szerzője ért a hardverekhez, akkor ennyi erővel én lehetnék a köztársasági elnök. (Értsd: annyit ért a hardverekhez, mint én a politikához - mindkettőnk körülbelül tudja a neveket.)
A processzor sebességével nem különösebben érdemes foglalkozni, a memória viszont annál nagyobb figyelmet igényel. Minél több van belőle értelemszerűen annál jobb.
És ez ért hozzá? Ennyi erővel én is elvezethetnék egy-egy szaküzletet.
Ez még jobb!
"A két processzorgyártó az Intel és az AMD örök harcot vív egymással, mind a videókártyák, mind a processzorok terén."
Mikor versenyzett a kettő? A másik hogy az Intelnek max IGP-je van, ott el is fogy a videokártya fogalom.
Találtam még egy IQbetyár oldalt.
Arról szól, hogy
1.a notebook olcsóbb, mint a desktop PC.
2.A legjobb vétel a intelcorei7 (Már értem, hogy miért olcsóbb a notebook... Szerinte)
3. az asztali gépek erősebbek, mint a notebookok, a notebookok csak sokkal nagyobb árért képesek desktop teljesítményt nyújtani, mert a notebookokat alacsony fogyasztásra tervezték (kisebb a teljesítménye) Csak a notebookok jobb vételek mert olcsóbbak.
Értelem, ő a cikkszerző, és most cikkszerző úr, hadd mutassam be az értelmet: jajj bocsánat, ez nem fog menni sajnos.
Azért egy értelmes ember figyel az ellentmondásokra általában, remélem.
néhány szerencsétlen megfogalmazás is belekerült, de ha ezektől eltekintünk, a gépvásárlás alap szempontjait azért elmondta, és még egész tűrhetően fogalmazott(láttam sokkal-sokkal rosszabb szöveget is)
de mondjuk az amd-t csak megemlítette, így a számítástechnikai ismerete hagy némi kívánnivalót(pl a memóriát nem kell a végtelenségig növelni)
nagyon
bár a mási cikk sem semmi:
"Az optikai meghajtót is meg kell fontolni, ugyanis a legtöbben már nem is használnak fizikai adathordozókat."
én használok fizikai adathordozót, ugyanis a merevlemez annak számít
bár ő már jobban ismeri az amd vonulatot, és kicsit rési a cikk is, de a cikk taglalása egy borzalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!