Üdv akik értenek a számítógépekhez azoktól kérnék segítséget h ezek közül melyik a leggamerebb pc?!
2012. máj. 10. 21:53
1/8 anonim válasza:
Muszáj neked laptop? 160-ból 3x erősebb asztali gépet összerakok monitor nélkül. Egyik sem alkalmas játékra igazán, gyenge vidikari miatt.
2/8 anonim válasza:
Szerintem inkább valami ilyesmiben gondolkodjál:
3/8 A kérdező kommentje:
Hát Igazábol én is jobban örülnék pcnek csak nem találok olyan oldalt amin lehet hitelre venni gamer pct eggyet talátam de ott nem birálták el a hitel igénylést másikon meg nem lehet most mert le lépet a bank az országbol de ha tudtok olyan oldalt akkor meg köszöném ha be linkelnétek:)
2012. máj. 10. 22:01
4/8 anonim válasza:
Egyik sem egy nagy gamer, inkább MSI akkor már.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem vagyok magyar álampolgár 6 éve tanulgatom a nyelvtant azért meg nézném h beszélsz meg irsz dánul...
2012. máj. 10. 22:03
6/8 A kérdező kommentje:
MSI nincs a honlapon:S
2012. máj. 10. 22:05
7/8 anonim válasza:
Ennyi pénzért összerakok neked egy gépet ami minden játékot visz! Ha érdekel az ajánlatom keress meg üziben! :)
8/8 Panda Péter válasza:
inkább akkor gyűjtögessél, és vegyél egy normális asztalit, ha játszani akarsz, mint hogy bevállalj egy hitelt és mellé kapj egy kompromisszumos gépet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!