Én kicsit sem értek a számítógépekhez ezért egy kis segítséget kérnék!?
Xp-s válaszolónak:
Acer aspire 5736z (1011.11) laptopon xp alatt már el sem futnak a driverek...
Kérdező.
1: Böngészési adatok törlése, ha nem jó:
2: böngésző újratelepítése, ha nem jön be:
3: CCleaner, géppucolás. Leírás van a Gugliban hozzá ezer.
G.
Most látom, hogy friss lapi. Bocs.
Akkor engem is a típus érdekelne.
G.
"Fel lett telepítve a Windows 7 de teljesen be van lassulva. A weblapokat lassan tölti be a videókról meg ne is beszéljünk."
Most akkor lassú a laptop, ha interneten böngészel és vidit nézel vagy akkor mikor dolgozol rajt? Ha dolgozol rajt és akkor lassú lehet hogy a laptop gyengécske a win7-hez vagy tele van mindenféle szemét fájlokkal. A laptopod adatai vagy a típusa? Ha csak akkor mikor netezel az internet sebességed lassú.
samsung series 3 300 e
amikor netezek..
megkerdeztem egyik ismerosomet azt mondta h vele is ez volt mikor felraktak a windows 7-et. es h varjak egy kicsit meg h sokat hasznaljam eselvileg par nap mulva gyorsabb lesz.
Ennek röhögve vinnie kéne a win7-et.
Valami más gond lesz.
Csak böngészés közben fordul elő a probléma?
G.
"amikor netezek..
megkerdeztem egyik ismerosomet azt mondta h vele is ez volt mikor felraktak a windows 7-et. es h varjak egy kicsit meg h sokat hasznaljam eselvileg par nap mulva gyorsabb lesz."
Hát ez a laptop bőven megfelel a Win7 rendszerkövetelményének. Már bocsi, de aki a fenti válszt adta számodra az nem v.mi számítástechnikai zseni. Minnél újabban van telepítve egy op.renszer annél gyorsabb. Nincs tele mindenféle szeméttel. Min, te is írod akkor lassú a géped mikor netezel, ez arra utal hogy lassú neted van. Mérd meg a netsebességet a speedtest.net- en és írd le mik az eredmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!