NAgyon súlyos GMAIL problémám van. Hozzáértők segítségét kérném?
Van 2 gmail fiók ami között váltogatni szoktam. Az egyiket nem én hozta létre, mert az egy közös iskolai dolog. Ennek a címnek télleg semmi baja nincs.
Viszont az enyém, rendszerint nem enged be egy-egy kijelentkezés után, pedig meg van vele jegyeztetve a jelszó!!!
Most már odáig fajult a dolog, hogy véletlenül sem enged be újra. Nem tudom mit csináljak, mert ha új jelszót kérek, akkor egy hülye sms kód igazolót akar küldeni a rendszer, amit ráadásul nekem kell fizetni, és azután se garantált, hogy jól fog működni.
Viszont ugye ez összeköttetésben van egy youtube fiókkal is, és egy videohoz írt bejegyzés útján megint be tudtam lépni, de ki garantálja, hogy így legközelebb is be tudok lépni??
Mit kéne tenni most?
helyedben én külön-külön böngészőn keresztül használmám őket.
Bemennék a youtube-ra, Email cimem mellé felvennék egy másikat és a másik gmail-t is összekapcsolnám a youtube fiókkal-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!