Cukor89 kérdése:
PSP1004 esem van a 6.60as van rajta segitséget kérnék a Flasheléséhez? Minden segitséget köszönök.
Figyelt kérdés
2012. febr. 23. 20:45
1/9 anonim válasza:
leszeded a progit, berakod a psp-nek a game mappájába és futtatod. Utána csinálsz egy ISO mappát és odapakolod a játékokat.
2/9 A kérdező kommentje:
hello köszi a segitséget de telepitem 1x a update-t majd a fast recovery-t és mikor a cipl flashert akarom akkor kiir valamit és nemcsini semmit.
2012. febr. 27. 19:41
3/9 anonim válasza:
próbáltál már játékot elindítani?
4/9 A kérdező kommentje:
igen elcedtem és feltettem rá és azt irta h.Corrupted Data.akkor most mivan??
2012. febr. 28. 19:47
5/9 anonim válasza:
http://www.youtube.com/results?search_query=pro+b9+flash+psp..
az oldalon amit küldtem azt írják h nem biztos h lehet flashelni ezzel a programmal az 1004-es psp-t
6/9 A kérdező kommentje:
ÉS mikor telepités után a select gombot megkell nyomni majd a recovery menüben nem kell átálitani semmit??
2012. febr. 29. 12:09
8/9 A kérdező kommentje:
Nem igaz h.hülye vagyok feltelepitem meg minden megcsini a game mappába az ISO-t és mégis azt irja h corrupted data.
2012. febr. 29. 19:48
9/9 anonim válasza:
Nekem ugyanezzel a progival az a bajom 6.60 ast felrakom és
(this installer do not support this model) ezt irja ki:S
psp 2000 resem van :S nemtom milehet a gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!