Milyet processzort vegyek?
Most kívánok venni a gépemhez 8gb ramot, aztán majd kicsit később procit csak nem tudom milyet.
Jelenlegi gépem:
Amd Athlon II x2 270, Nvidia GTX 650, 2Gb Ram, AsRock N68-VS3
Vagy építhetsz FM2+ foglalatra is. Olcsón kijössz azzal is. Lap 15k, Athlon X4 750K 19k.
Mi a tápod pontos típusa?
Ha cserés, akkor bőven elég lesz egy Corsair CX430W táp.
Tök feleslegesen építkezne fm2+-ra, ha már van egy tök jó videokártyája.
Magyarázat: az AMD-s prociknak igen jóféle prociba tokozott "videokártyájuk" van, de processzorként az intel körbepofozza azokat. Szóval ha van már videokártyád, és a 650 GTX csöppet sem rossz, inkább intelt ajánlanék, egyelőre i3-at, aztán 1-2 év múlva meg megveszed a legbrutálisabb i7-et, ami addigra olcsó lesz, és még további 1-2 évig elvagy vele.
Jogos, nem olvastam, csak az fm2+-ig a hsz-t. Bocsi.
Mindenesetre amit írtam, az helytálló szerintem. Én inkább intel-es irányba fejlesztenék, még ha drágább is egy kicsit, elsősorban a jövőre gondolva.
Igen, egy 10k-t spórolna, ha azt választja, amit írtál.
Úgy alapvetően nem egy bonyolult dolog a hardvervásárlás, de azt azért nagyon sajnálom, hogy nem látunk a jövőbe :D
ATX-300GTF pontosan.
Annyira nem értek ezekhez szóval milyen alaplapot is javasolsz pontosan? :D
Procit meg tápot majd a nyári melóm után fogok venni szóval még arrébb vannak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!