Milyen processzort vegyek?
Figyelt kérdés
GTX 780 VGA mellé mi az ajánlott mi az ami jól kiszolgálja?
i5-4560K elég lenne?
vagy i7-4770K?
És milyen hűtést ajánlotok a procihoz mert köztudott hogy az alap hűtő azonnal kuka az intel esetében.
2013. dec. 31. 14:44
2/12 A kérdező kommentje:
AMD FX-9590 vélemény?
2013. dec. 31. 14:46
3/12 anonim válasza:
4670K egy rendes Z87-es lappal.
"köztudott hogy az alap hűtő azonnal kuka az intel esetében."
persze persze
Ha rögtön akarod húzni,akkor Alpenföhn Brocken például.
4/12 anonim válasza:
AMD FX-9590 sem rossz választás ,de személy szerint i5 -re szavazok én is megbízható tutira nem lesz vele gond
5/12 A kérdező kommentje:
Mekkora különbséggel kell számolni az i5 és az i7 esetében?
2013. dec. 31. 14:49
6/12 anonim válasza:
Játékban nincs különbség köztük.
7/12 A kérdező kommentje:
Felhasználása renderelésre,grafikai dolgok stb.. és persze a játékok is.
2013. dec. 31. 14:52
8/12 A kérdező kommentje:
Utána olvastam kicsit a dolgoknak és pl videó szerkesztéshez nem igen ajánlott,ott valamivel előnyösebbnek találták az AMD nyújtotta 8 magot igaz engem zavarna a nem megfelelően nyújtott teljesítmény a játékokban is.
2013. dec. 31. 14:55
9/12 anonim válasza:
Azzal tisztában vagy, hogy az általad említett AMD kb. 3x annyit fogyaszt, mint egy i5/i7?
10/12 anonim válasza:
felesleges az FX9000-es procikat venni, ha AMD-ből akarsz 9 magosat, akkor FX8320 bőven elég, sőt kis tuningal abból is mégjobb proci csinálható
de szerintem, ha van zseton, akkor az i5-öst vedd. az még nagyon sokáig elég lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!