Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Kb milyen mértékű fps növekedé...

Kb milyen mértékű fps növekedésre számíthatok ezzel a procival?

Figyelt kérdés

Jelenlegi konfigom:

AsRock FM2A55M-DGS alaplap

Kingmax DDR3 RAM 2x4GB (1333 MHz)

AMD Athlon II X4 740X processzor

Sapphire HD 7770 Ghz Edition

Szóval az lenne a kérdésem,hogy ha veszek egy új procit a gépbe ami erősebb mint a jelenlegi,akkor lesz fps növekedésem gondolom,mert a vga-m procilimites ebben az esetben,de mennyivel lesz több fps-em kb? jó lenne minimum 5-10fps-el többet produkálna mint eddig,mert 2-3fps-ért nem veszek procit,nem érné meg.

Amit kinéztem: [link]

Ha van más ötletetek,hogy milyen processzort kéne venni légyszíves írjátok le,nem ragaszkodom ahoz amit kinéztem.

Köszönöm előre is a segítséget.

2014. jan. 7. 16:59
 1/5 Teno ***** válasza:
53%

1. Te most egy APU-t néztél ki, ami számodra fölösleges, egy 7770 mellé

2. talán ha 1fps-sel lenne több, mint a mostani prociddal!

3. ha már minden áron procit akarsz cserélni, akkor Athlon 760K vegyél

Bár nem épp olyan alaplapod van, ami támogatná a tuningot...

2014. jan. 7. 17:09
 2/5 A kérdező kommentje:
Értem,de azzal kb mekkora változások lesznek? mert ha nagyon minimális,akkor inkább hagyom a témát
2014. jan. 7. 17:31
 3/5 anonim ***** válasza:
inkább jobb v.kártyát vegyél . nem lenne jobb ötlet? pl egy 7850-et, a mostanit meg eladnád és kész, így már lenne fps növekedésed és 10 tuti, nem értem miért pont a processzort akarod lecserélni mikor a v.kártya így is kevés hozzá...
2014. jan. 7. 17:56
 4/5 Teno ***** válasza:

Sztem ne cserélj procit, egyáltalán nem érné meg, inkább egy frankó FM2+ alaplapot vegyél és ha jönnek majd az IGP nélküli Kaverik, akkor veszel egy olyat.

[link]

2014. jan. 7. 18:03
 5/5 Teno ***** válasza:
Vagy igen, ahogy előttem mondták, 7850 1GB kapsz 40k-ért, bár lehet érdemes lenne már 7870 fektetni a későbbiek miatt
2014. jan. 7. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!