Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért van Cod2-ben kevés fps-em?

Miért van Cod2-ben kevés fps-em?

Figyelt kérdés
hd 7850 2gb-s karival 60fps-em van dx7-ben is és dx9-ben is. ha leveszem low-ra vagy felnyomom maxra semmi változás csak 60 és igen beirtam a com_maxfps 250-et

2014. jan. 7. 13:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Ha ilyen okos vagy és régóta játszol, akkor oldd meg magad.
2014. jan. 7. 13:52
 12/15 A kérdező kommentje:
Ha tudnám, nyilván nem tettem volna fel a kérdést. Te nagyon művelt ember lehetsz. Normális problémamegoldó válaszokat szeretnék kapni, nem ilyen alap dolgokkal kapcsolatos válaszokat.
2014. jan. 7. 13:55
 13/15 anonim ***** válasza:
én nem néztelek hülyének, csak segíteni szerettem volna, mert sokan kifelejtik a / jelet.. :)
2014. jan. 7. 13:55
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors választ, de nem ilyen alap dologgal lesz a hiba.
2014. jan. 7. 14:00
 15/15 anonim ***** válasza:

Aki nem ért az FPS játékokhoz, ne írjon már hülyeségeket. 60 FPS multiban semmit nem ér. 30 és 60 FPS között is látható különbség van bármelyik játékban.

Kérdező, milyen a géped többi része?

Indítsd el a játékot, menj szerverre. Ctrl+Alt+Del kombóval nyisd meg a feladatkezelőt, folyamatoknál keresd meg a CoD2MP_s.exe-t, jobb klikk rá és keresd meg az affinitást. Pipáld be az összes processzort.

Az FPS értéket nézd meg config fájlban, biztosan menti-e a 250 értéket és dx7-t használj.

2014. jan. 8. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!