A configomhoz képest kevés fpssel fut a cod2. Mi lehet az oka?
Figyelt kérdés
Nos. A gépem olyan, hogy simán fut a CoD2 250 fpssel. Legalábbis mikor ezelőtt egy 3-4 hónappal játszottam, még annyival ment. Most ezután a kihagyás után újra feltelepítettem a gépre, és most olyan 1 percig tudok játszani 250 fpssel azután leesik 70-110 fpsre. És fogalmam sincs mi az oka, de nagyon idegesít. Szóval, mi lehet az oka? Köszi a válaszokat.2012. nov. 10. 20:15
1/2 Közveszélyes Kontár válasza:
Ha idövel jön elö akor tulmelegedik valami akár olyan amit ki sem ir tehát így még pluszban pl táp is lehet de akár memória vagy egy kondi nem birja stb...
2/2 A kérdező kommentje:
értem, sanszos a túlmelegedés..
és memóriát hogy tudok felszabadítani? csak úgy hogy programokat zárok be? a kevés hely a merevlemezen ok lehet?
és hogy tudok még ezen kívül memóriát felszabadítani?
2012. nov. 10. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!