Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miért van Cod2-ben kevés fps-em?

Miért van Cod2-ben kevés fps-em?

Figyelt kérdés
hd 7850 2gb-s karival 60fps-em van dx7-ben is és dx9-ben is. ha leveszem low-ra vagy felnyomom maxra semmi változás csak 60 és igen beirtam a com_maxfps 250-et

2014. jan. 7. 13:14
1 2
 1/15 BM-Striker ***** válasza:
Kapcsold ki a vsync-et.
2014. jan. 7. 13:21
 2/15 anonim ***** válasza:
milyen a monitorod? ha 60 Hz, akkor tök mindegy, csak 60-at tud megjeleníteni másodpercenként
2014. jan. 7. 13:22
 3/15 anonim ***** válasza:
21%
30fps már bőven elég a folyamatos képhez, mi a gyásznak akarsz 200fps-t b+?
2014. jan. 7. 13:24
 4/15 anonim ***** válasza:
/com_maxfps 250 , így kell beírni :), nekem is ez volt a problémám akármit állítottam low grafika max grafika akármi bárhogy 92 volt , és mióta úgy beírom már jó lett
2014. jan. 7. 13:26
 5/15 anonim ***** válasza:
hát 30fps-el sokra nem mész cod2-be , minél több annál jobb
2014. jan. 7. 13:27
 6/15 anonim ***** válasza:

stabil 30fps többet ér, mint az ugráló fps.

de gyerek azt írta 60fps-e van, az bőven elég

a 30-t arra írtam, hogy az már folyamatos kép, nincs szaggatás.

de nem csak a videókártyán múlik, hanem proci és ramon is, meg sztem ak is sz@r a cfg és azért nincs több.

2014. jan. 7. 13:33
 7/15 anonim ***** válasza:
tudom , hogy onnantól nem szaggat, de akkor mondom a személyes tapasztalatot, ugye sokáig 92-vel játszottam, de mióta 250-300-ra van állítva sokkal jobban megy, gyorsabb az egész, gyorsabban tudok lőni egymás után embereket, tehát az egész játék kb gyorsabb és jobb , gyorsabb reagálás , 3 éve játszok multiba tudom van aki sokkal régebb óta , de ez alatt azért kitapasztaltam :)
2014. jan. 7. 13:43
 8/15 A kérdező kommentje:
Látom nem sokan játszottatok cod2-vel... azóta játszok vele amióta megjelent. Tudok minden parancsot, minél több fps-ed van cod2-be annál jobb. Monitor az aztán sok mindent befolyásol... hogy hány hz, cfg az meg még úgysem befolyásol semmit az csak konfiguráció beállitás.
2014. jan. 7. 13:47
 9/15 anonim ***** válasza:

cfg befolyásol mindent......

mivel a /com_maxfps 999 -től fogsz beállíni az fps-ed maxra...

amúgy patcheld a játékot! sok játékba levan korlátozva és csak patchelés után oldja fel ezt.

2014. jan. 7. 13:48
 10/15 A kérdező kommentje:
Istenkém, a cfg tartalmazza a beállitásokat, nem a cfg-től lesz neked hatszázmegacsillió fps-ed öreg. Mondom, hogy azóta játszom amióta megjelent. 1.3-mas patch nélkül nem is lehet multizni... Ne nézzetek már hülyének:D
2014. jan. 7. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!